2007 Ford Transit SportVan

2007 Ford Transit SportVan

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Legend
Ove nase komercijaliste bi dale bubreg da imaju jednog ovakvog na poslu.

Ford Transit Sportvan je sportski model verzije Ford Tranzita. Namenjen je retkim ljubiteljima ovakvih, veoma skupih, vozila.

Ford je predstavio SportVan model na Sajmu komercijalnih vozila u Birmingemu. Predstavljanje novog modela je bilo povereno Sabini Schmitz, koja je u Engleskoj postala popularna nakon posete TV emisije Top Gear u kojoj je Sabina Schmitz vozila Ford Transit na stazi Nürburgring.



SportVan je serija od samo 500 modela koji će biti veoma luksuzno opremljeni. Dizel motor, koji poreće model “260” osnosno, model sa kratkom osovinom i pogonom na prednjoj osovini, razvija 130KS.





Automobil je “trkačke” Ford trake, dupli izduv, 18” felne, niskoprofilne 235/45 gume, branike i masku u boji karoserije, kao i bočne zavesice. Unutrašnjost je u istom tonu: kožna sedišta, klima uređaj, CD uređaj sa šaržerom za 6 diskova, multifunkcionalni kožni volan, zatamnjena stakla i kožom presvučena ručica menjača.
 
Legend
Eh ja sam gledao klip, kako djevojka vozi Jerremy-a po Nimburgringu u njemu a ovaj pisti ko curica, i oborili su neki rekord nekog GT porsea ili tako nesto.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top