2 Motorica za daljinsko zakljucavanje

2 Motorica za daljinsko zakljucavanje

Član
Set za daljinsko zakljucavanje 2 vrata..moze na dosta auta ;)
Set je nov nikad ne montiran :icon_smile:
Ugradjiva se na daljinsko zakljucavanje :icon_smile:
Jedna pumpica je sa 5 zica a druga sa dvije ;)

Cijena 15KM :icon_smile:

daljinsko.jpg
[/URL][/img]
daljinsko1.jpg
[/URL][/img]

RE: Set za daljinsko zakljucavanje 2 vrata

a gdje je daljinski u svemu ovome????? ja vidim samo dva motorica cak i bez modula za centralno????

Član

druze ti izgleda ne znas sta prodajes,4 ovakva motorica su 25km;);)

Član

zen3dom je napisao(la):
a gdje je daljinski u svemu ovome????? ja vidim samo dva motorica cak i bez modula za centralno????

pise set za daljinsko zakljucavanje..ne pise daljinsko zakljucavanje ;)

ArminM je napisao(la):
druze ti izgleda ne znas sta prodajes,4 ovakva motorica su 25km;);)

znam ja sta prodajem dva motorica za daljinsko zakljucavanje ;)

Član
Ipak ti ne znas sta prodajes......ovo su motorici za centralno zakljucavanje, taj jedan ima 5 zica jer je namijenjen da bude kontrolni tj. na vozacevoj strani i da "okida" tj. otvara ostale motorice kad se otkljuca/zakljuca na bravu....moze da se koristi i za daljinsko, naravno, al' pisati da su "motorici za daljinsko zakljucavanje" naprosto nije tacno....to su solenoidi za 12v , mozes ih koristit za sta god pozelis :)

Član
trizex je napisao(la):
Ipak ti ne znas sta prodajes......ovo su motorici za centralno zakljucavanje, taj jedan ima 5 zica jer je namijenjen da bude kontrolni tj. na vozacevoj strani i da "okida" tj. otvara ostale motorice kad se otkljuca/zakljuca na bravu....moze da se koristi i za daljinsko, naravno, al' pisati da su "motorici za daljinsko zakljucavanje" naprosto nije tacno....to su solenoidi za 12v , mozes ih koristit za sta god pozelis :)

Svi ih koriste za daljinsko zakljucavanje ;)..znam ja sta prodajem :icon_rolleyes:
Ja sam ih i kupio za daljinsko pa sam odustao od ugrdnje iako imam skopcano daljinsko samo trebam jos ovo skopcati :cool: :cool: