ovdje idu radovi
Emir_89
Outrage
Emir:
svidja mi se ovaj rad. detalji su divno odradjeni. ukidanje brava, decentna prosirenja blatobrana... sve je u redu. Ime mu veoma lijepo odgovara. Felge su idealan spoj elegnacije, luksuza i sporta.. ALI, uradio si nesto sto mi j izazvalo ogorcenje. stavio si masku od Bentleya na Rollsa. nije da mi se ne svidja. lijepo je uklopljeno, ali si unistio jedan detalj koji ovog Rollsa i sve ostale cini tim sto jeste. a drugo, stavio si masku od glavnog konkurenta. to je nekako kao da na BMW-a stavis masku od mercedesa ili audija..
Out:
ovako.. tvoj rad nije elegantan kao emirov ali je oeoma upadljiv.zraci prisutnoscu. dodavanje decentnog spojlera na branik je uspjesno proslo. izbor felgi nije na nivou emirovog rada ali su felge dovoljno skupocjenog izgleda da zadovolje ovaj auto. kombinacija boja je top. istinsko osvjezenje a samo ime je perfektno odabrano. detalji kao zatamnjena prednja svjetla daju malo daska ovoj ludoj igri boja. i da, ovdje se ponosno istice ona stvar koja je na Rollsu uvjek prisutna, grill i Emily...
Emir_89:
trud: 9
dojam: 7
ime-auto odnos: 8
Outrage:
trud: 9
dojam: 8
ime-auto odnos: 9
outrage cestitam.. pobjednik si u ovom dvoboju..

emire, vise srece slijedeci put, ipak je vazno da si ucestvovao. savjet: potrudi se malo oko farbanja...