Da li može?

Da li može?

E ovako,
Kupio ja Peugeot 406 1.8 16V iz 1996 godine, sa ugrađenim plinom, taj plin nije sad vazan za temu nego eto, da pise...
Kupljen je sa namjerom da ga malo preuredim po svojoj volji i da ga takvog vozim i uzivam u njemu. Nemam namjeru stavljati kovane klipove i slicne infisacije, motor je sasvim ok za mene, nisam jurilica, vise krstarica.
E sad, sta me zanima:
On ima ECU, znam jer sam ga vozio na stelanje. A zelim da kupim HUD (head up display), i jos stosta od tako tih zajebancija da stavim u njega. Parking senzore znam da povezem, to ok, isto tako rasvjetu unutarnju i vanjsku. Ali taj HUD... Prodavac kaze da se kopca na onaj port gdje ide dijagnostika, ali, da li ce to kod mog auta da radi, ili cu da bacim novce pa poslije godinama da pokusavam da se rijesim toga. Takođe me zanima, da li je moguce promijeniti ono narandzasto svjetlo kontrolne table, malo me nervira, ja bi tu neke plave ledove i bla bla...
Hvalaa
 
Član
Pozz drug, sto se tice osvetljenja sve se moze uraditi, menjaju ga ljudi koji znaju posao i na mnogo novijim modelima kola i komplikovanijim satovima, a sto se tice hud iskreno mislim da ces tu baciti pare a i nije to nesto da ekstra izgleda kao fabricki sto ga stavljaju a i fabrike se nesto mnogo ne trude da ubacuju u nove modele. Bolje kupi neku lepu multimediju pa povezi da imas i dobru muziku a i navigaciju na njoj ako vec kruziras kako ti kazes, imaces vise koristi nego od hud a

Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
 
Ima smisla, mada, morao bih da prepravim pola one centralne konzole da ugradim multimediju neku. Francuzi nisu racunali 1996. da ce 2018 neki idiot da ugradjuje multimediju u Pezoa, pa nisu ostavili bas prostora. To je razlog zbog kog sam multimediju izuzeo iz opcije. Postoje one sto se displej izvuce kao CD pa ide gore, ali to onda zatvori kontrole klime, da, vrancuz ima klimu jbt.... Jedino bih mogao da istrazim da li onaj modul sa onim botunima moze da se prebaci gore, sto bi ostavilo mjesta za displej.
Interesuju me misljenja i o tockovima, trenutno su na njemu 185/70/14, sto bih ostavio za zimsku varijantu na celicnim felgama, a za ljeto bih stavio AL felge 15 i upario sa 195/65/15 gumama. Ima li ko iskustva sa tim, kako bi utjecalo na voznju?
 
Top