Suzuki Grand Vitara model 2009 buka?

Suzuki Grand Vitara model 2009 buka?

Član
Pozdrav clanovima foruma, imam pitanje ako tko moze da mi pomogne. Drug mi ima Suzuki Grand Vitaru 2009godiste 1.9ddis 95kw 4X4, presla 200 hiljada km.
Problem je slijedeci samo kod kretanja pogotovo ako se jace krene cuje se buka huci pogotovo na brzini izmedu 40 i 50km/h, i na brzini od 90km/h, cuje se bas jaka buka, dok se na ostalim brzinama uopste ne cuje. Sva ulja u svim diferencijalima su zamjenjena, i u mjenjacu, mjenjac repariran, sva 4 lezaja u prednjem diferencijalu nova stavljena, i dalje ista buka, lezajevi na tockovima dobri samo jedan promjenjen koji se malo cuo. Kad se ta buka pojavi na gore navedenim brzinama cim se pritisne kvacilo ili pusti gas ona odmah nestaje.
Plivajuci zamajac je losiji i prethodni vlasnik nije ugradio orginalni nego od renaulta. Nosaca nema nikakvih na krovu da bi bili uzrok te buke. Gume sve 4 nove petlas fabrickih dimenzija.
Ima li tko savjet sta uzrokuje tu buku?
 
Član
Mislim da si u svom tekstu odgovorio sam sebi. Citiram "Plivajuci zamajac je losiji"
 
Član
Mislim da si u svom tekstu odgovorio sam sebi. Citiram "Plivajuci zamajac je losiji"

Ne znam da li se ta buka samo na tim brzinama dolazi od plivajuceg zamajca koga sam god pitao od mehanicara i ovih sto odrzavaju 4x4 vozila, kazu ne bi trebalo od njega da se cuje, a ovo ostalo su skoro sve izmjenjali na toj Vitari problem i dalje isti.
 
Član
Jel proveren kardan i njegovi lezajevi?

Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
 
Top