BMW E36 318i mtech

BMW E36 318i mtech

Član
Pozdrav, da vam predstavim svoje auto, BMW E36 318i 1997.g.p.Nedavno sam ga kupio i ne planiram ga prodavati, samo sredjivati za sebe, za svakodevnu voznju. Motor je 1.8i m43 oznaka, 115ks 85kW, ugradjen je sekvent plin. Od mtech opreme posjeduje pragove, zadnji branik i difuzor, lajsne na vratima, volan, sjedista (nisu bas u najboljem stanju), mtech ovjes, fali prednja mtech, ali to mi je u planu, isto tako i angel eyes farovi su u planu. U planu je i ugradnja muzike Pioneer TS-W2504SPL i neko pojacalo pogodno za njega. Boja na njemu je avus blau. Od opreme fali klima, ostalo vecinom ima. Felge su Shaper Champ 17x8.5j, 225/45 r17 cooper zeon gume. Posjeduje i Remus zadnji lonac, ostali su skinuti. Vec sam dobio dvije kazne zbog folija, te sam morao skinuti (samo prednje). Eto toliko o autu, ne znam sta da napisem vise, ako vas zanima nesto pitajte me. Hvala

O1fMlH.jpg

NhF1SR.jpg

0jCQ9B.jpg

WPCVGS.jpg

QgcOex.jpg

klKYNS.jpg

l40KAT.jpg

8OKFjM.jpg

w30nTU.jpg
 
Član
Hvala druze, vjerovatno cu i volan raditi kad budem i sjedista presvlacio. A naljepnica mi se svidja, nek stoji za sad. Kontao sam na sajbu pri dnu neku naljepnicu.
 

Prilozi

  • LOWERSTANDARDS-AI-LOGO7.png
    LOWERSTANDARDS-AI-LOGO7.png
    14,4 KB · Pregleda: 47
Član
Nabavljeno pojacalo US Blaster USB-1367 neko osrednje :confused:, sutra nekad ide ugradnja sa zajedno sa Pioneer-om TS-W2504SPL, mozda koju sliku bacim.

Narednih dana ide servisiranje, ulje, filteri, mozda presvlacenje interijera, plafon, sjedista, volan, rucica mjenjaca i rucne, patosnice nove i tako to. Ako se uradi, bice i koja slika :wacky:
 
Član
lijep bmw all vidi se da treba tu dotegnuti nekih stvari da bude pod liniju...boja mi se svidja i ove felge bi trebalo odraditi falc da se sija..nazad nema se sta dodati mozda onaj lip na gepek sto ide bas za e36 i e39
1634001-2-1.jpg

ostalo samo nek je clean i te naljepnice dovoljna je jedna mada lijep je kad nema nista na sebi od toga cista boja i lak fine felge i to je to.
fd8ce0c3366a97addea206f767b443d3.jpg

ovdje su samo zuti zmigavci i stopke ali mi se svidja i tvoja opcija plus dok dodje ringovi u farovi i ovaj crni gril sve se lijepo uklopilo.
 
Član
Hvala druze na savjetima i pohvalama, imam u planu nove farove sa angel eyes i one obrvice na farove da dobije sleepy look, mtech prednju karambolku i sto kazes polirati falc, svakako da bi stavio nazad na gepek spojlercic i onaj na zadnjoj šajbi. Ovu sa haube cu skinuti kad budem polirao auto, a farbano je nanovo, ovakva mu je izvorna tzv. avusblau boja.
 
Top