Dragon Garage : YouTube kanal o autima

Dragon Garage : YouTube kanal o autima

U ovom klipu sam vam pokusao pribliziti kako i na koji nacin ja cistim vozilo poslije kupovine. Nikada ne znate sta su EX vlasnici radili po autu i kako su ga odrzavali, tako da je najbolje ne samo zbog izgleda nego i dezinfekcije ocistiti sve povrsine koje svakodnevno dotaknete u vozilu. Ovaj nacin mozemo nazvati i najjeftiniji i onaj koji lako mozete uraditi sami. Ako imate recimo platnena sjedista koja su flekava i prljava, tu je onda najbolje uraditi i dubinsko ciscenje. Zavisno takodje i od vozila i materijala koji su koristeni za izradu, zavisi i to s kojim sredstvima je najbolje odraditi taj postupak. Recimo kod Opela su jako osjetljive plastike i najbolje prolazi samo obicna vlazna krpa ili maramica.

LIKE, SHARE, SUBSCRIBE !
 
Opet isti scenario, opet Dragon prodao auto :( Zao mi je ali idemo dalje. Iako je auto bilo preljepo, islo je extra sto ste mogli i vidjeti, jednostavno to vise nije bilo to s tim da sam slican model vozio preko 6 godina. Ja se nadam da ce novi vlasnik uzivati koliko sam i ja i da ce nastaviti sarafati i dotezati Opciku :) Mi idemo dalje, uskoro novi projekti, novi poslovi i dosta materijala za snimanje :D Takodje dobitnik giveawaya je Eniad Sultic. Cestitam !

LIKE, SHARE, SUBSCRIBE !

 
Meni je uvijek posebno drago kad imam priliku da probam nesto sto bas i ne vidite cesto na nasim cestama. Ovoga ponedeljka sam uzivao u voznji Renault Megane trece generacije u RS (Renault Sport) izvedbi. Vise o svemu naravno pogledajte u video klipu a ja cu vam dodati samo dvije stvari koje sam izostavio i obecao da cu napisati u opisu. Prva je da chip/remap ipak radi u sport modu sto sam i predpostavio i takodje na sredini klipa kada sam spomenuo kilometar sat, taj dio sam morao izrezati iz testne voznje jer nije zvucao dobro :D Uglavnom na pocetku mi je polozaj bio malo cudan (sat je oboren malo naprijed, nije ravan kao kod vecine vozila) ali sam se brzo navikao na isti.

LIKE, SHARE, SUBSCRIBE !

 
Malo detaljnije o cijeloj sitauciji.....

Desilo se sto se desilo, uzasno mi je krivo posebno sto sam sve dogovorio, nasao transport pa skoro i platio i na kraju se to sve bas ruzno zavrsilo. U zivotu je sve skola pa i ovo, previse se prasine diglo umjesto da sam sutio i radio. Idem dalje, sada idu nove potrage za vozilom pa cemo vidjeti sta ce se kupiti.

LIKE, SHARE, SUBSCRIBE !

 
Ne znam brate ali meni ovo djeluje da je auto previse povuklo i da bi ovo bilo skuplja pita nego tepsija. Nzm sta bih ti rekao jedno su želje a drugo je mogućnost. Mislim da je bolje sto je nisi uzeo ali eto. Jbga. A nakon tvoje crvene ona astra opc kao model mi se strasno pocela svidjati.

Sent from my SM-G900P using Tapatalk
 
Napravio bi Dragon to, sve sam ja pregledao a bila je opcija i ako bas bude strasno da se proda u djelove i napravi dupla cifra ;)
 
Top