Član
Pozdrav svima, uzeo sam e36 328is za 650 dolara u NY pa pravim kao project car sa bratom pa ako imate vremena mozete pogledati video sto smo snimili i snimicemo jos jer planiramo sve raditi sami na autu. Takodje ima i ostalih zanimljivih video sto mozete naci na kanalu. Hvala puno svima koji procitaju ovo :D
 
Član
-Pozdrav svima, pisao sam ovde vec jednom ali sam bio odsutan dosta pa nisam pravio nikakve update na moj project. Sve u svemu zivim u NY i ovde sam kupio E36 328is automatik za 650$. Naravno posto je cjena jako mala za tako auto nesto je moralo da ne valja, a to nesto u ovom slucaju je bio motor. Nakon sto mi je pukao klip na motoru odlucio sam da sa bratom pokrenem project da izvadimo motor i da stavimo iz E46 3.0 motor (M54B30) i naravno da se rjesimo automatika. I posto je moj brat vec imao par uspjesnih videa na Youtubu za DIY odlucili smo da sve stavljamo na youtube, tako da mozete da pratite nas projecat koji ce biti gotov za koji dan. I naravno ako imate kakvih pitanja ili ako neko planira da radi nesto ovako samo se javite da pomazemo jer uopste nema informacija vezano za ovaj swap, sto znaci da smo 90% vremena bukvalno provodili guglajuci i proucavajuci motor i elektroniku.

-A ovde mozete da vidite sve na Youtubu:
https://www.youtube.com/watch?v=Gu-hh5-Fv1w&t=3s&index=6&list=PL1w6Evd_5W_7z4aHOss7JS4TtB8ZzAH8u
 
Član
Cao svima.
Ovo je moj E36 u koji sam stavio 3.0 motor iz E46 i naravno to je samo pocetak. Pa ako neko hoce da vidi auto imam sve na youtubu i vecina je objasnjeno sta i kako da se radi.
 
Top