VW Corrado

VW Corrado

Ili sve ili nista hahah. Motor sam.ovaj dobijao.povoljno al eto dok se ja odlucih prodade se. Tako da za motor sad nema sanse da izvučem finansijski. Doce i on na red nekad valjda. A do tad ima vremena i jos dosta posla. :D

Sent from my SM-G900P using Tapatalk
 
Ostaje jedan branik koji je sad na autu fabricki sve. Drugi radim u ovom fazonu da malo promenim :) Do gradiske nadam se da ce biti gotovo sve sem.motora sto sam zamislio.

Sent from my SM-G900P using Tapatalk
 
Član
malo taj profuraj brani pa vrati onaj sa maglenkama, ipak je bolje s njima , previse obicno auto izgleda bez njih :) (Y)
nejcesce zagituju te maglenke u koga su polupane a kod tebe su te dobre :)
 
Maglenke su dobre zmigavci su malo kao napukli msm ima crta po njima ali čitavi su. Ali ovo radim jer hocu da malo furam jedan pa kad dossadi da stavim drugi. Od fahre sam dobio spojler duboki orig ali moracu ga povariti jer je u bas losem stanju.

Sent from my SM-G900P using Tapatalk
 
Juce odlucih da stavim šolje i napokon prednju levu gewindu da napunim i da imam trap spreman za reglazu. Leva gewinda napunjena stavljena solja swag i krenuo da na desnoj uradim takođe isto odnosno ds stavim šolju i na nju jer sam mislio ds nemsm potrebe da nju repariram jer je bila kruta bas bas. Medjutim kad sam.je skinuo i skinuo solju s nje klip je samo propao. Matice obe otisao navoj i jedna napukla, a ispod togs stavljen komad gume sirine matica i debljine 3cm da drzi oprugu napregnutu non stop i ds djeluje kruto. Tsko da od gewindi verovatno odustajem. Ice sportske opruge i amortizeri. Zatim napravljen siber da radi i on i ono meni najdraze stavljeni crveni pojasevi od seata cupre :) Nadam se ubrzo da cu rešiti probleme sa instalacijom jer sve mi radi duplo slabije. Grijanje na 4 mi duva kao kod druga u dvojici na 2. Onda brisaci se jedva pomeraju mislio sam da su zapekli skinuo ih razradio spojio direktno na aku oni vrte kao ludi a kad sam vrstio opet jedva rade.
Nisam stigao slikati pojaseve sutra cu.
21683d2f8fbfb1f8cf37232d0d51d252.jpg
faa2208eaa56e14cc955ccac4166184e.jpg
45b94fae823656f024f776910270a4b6.jpg


Sent from my SM-G900P using Tapatalk
 
I zaboravih da slikam sta sam nasao u kućištu od filtera vaduha. Prvo filter bio crn kao ugalj da je usisavao zatim ispod toga je bio komad kartona velicine filtera za vazduh, ispod togs dva sloja onog tankog sundjera sto ide ispod laminata i ispod svega toga na samom dnu unutrašnja guma da l od tocka od kolica ili ne znam cega uglavom ona sira. Sve sam to pocupao stavio sam neku gljivu dok ne uzmem filter jer nije radilo nista a nedelja danas.

Sent from my SM-G900P using Tapatalk
 
Brate stanje je blago katastrofa ali polako samo da otopli da resim instalaciju i reg da istekne da cupam motor.

Sent from my SM-G900P using Tapatalk
 
Ubacen desni podizac, spojene keenwod elipse nazad u policu (izbačeni neki ružni kockasti) kupljen set za reparaciju brave, spojler koji mi je Fahro poklonio i puno mu hvala! :D kad sam auto kupio je pokrpljen i vracen na auto sad napred dosta lepse izgleda ali i nize nmg lezeci preći, onda resio sam žice koje su virile od grijaca spojio na skriveni prekidač dok ne ubacim relej. Corrado92 mi je poklonio instalaciju za podizace jer je neko čačkao moju instalaciju i njemu hvala puno. ostaje mi jos ds kupim prekidace od passata b3 i da mi drug dostavi instalaciju i da i to resim. Takođe mi je clan Solom@her nabavio satice od audija to cu preuzeti kad dođem u Lukavicu. Sutra cu verovatno odvući do majstora da resi problem sto grijanje i brisači rade sporo i jos nisam odlucio da l da repariram gewinde ili da tražim sportske opruge. Evo koja slika onako
b9d840de500a7002cddb9febe481fdad.jpg
89e7ce417125bf52b42503a585f39dc0.jpg

04a996f87949545f1084726a7182b3f4.jpg

Ostaje mi jos da odnesem levu felgu da se ispravi i da kupim negde set za poliranje felgi da ih osvežim i verovatno prednju desnu da ofarbam jer je izgrecana sva. Sutra cu otici kupiti zabica da utegnem svaku plastiku da nema mrdanja i trebalo bi da je dio neba ispod sibera sto bude da je zavrsen sa tapaciranjem i da napokon enterijer skompletiram pa kad otopli da tapacire i tepih operem jer su uzasno prljavi i da resim desni prag jer ga je neko nasukao na ivicnjak i nabio pod. Uglavnom sitnica za srediti bruku a para slabo ali napredujem polako(valjda).

Sent from my SM-G900P using Tapatalk
 
Poslednja izmena:
Fahro je sredio sjedista svaka mu cast. Ovaj prethodni vlasnik ih nije odrzavao jbg nije covek u ovom nasem svetu i već na par mjesta pocela je koza pucati ali nije strasno ne vidi se. Tapacire imam u planu raditi u eko kozu kao sto su sjedista samo da rešim jos ovih sitnica koje su prioritet.

Sent from my SM-G900P using Tapatalk
 
Radilo se po nesto :) kupljene druge ispravne gewinde od clana @Corrado92 i stavljene na auto, zatim kupljeni seleni komplet za prednji i zadnji trap, gumice balans stangle kupljene, desni lafet stavljen drugi, oprani tapaciri i tepih, vraceno nebo nabavljeni drugi lufteri i prekidaci za podizanje stakala jer je nova instalacija ubačena a stara nije imala prekidača jer je nesto prepravljano bilo IIIIIIIII ono najbitnije izbacen cadjo i ubacen monopoint za sad :) opran menjač i motor. Auto je upalilo s ovim motorom ostalo jos da nadjem crevo vode s turbo dizela i da ubacim rezervoar drugi sa otvorom za veliku pumpu i da se izduvna grana prepravi za ovaj aspuh i to je to.
9028a5dc79cadc855d87b2c8e0e3cd45.jpg

1e8bf339e510baacc175ff6f9fb30ee8.jpg
1761136c9b8eb0b8cf2e3724e909e89e.jpg

U petak ili subotu se nadam da bi se auto trebalo provozati. uglavnom nas tri drugara smo sve sami napravili tako da ce mi uzivanje biti jos vece kad ga budem vozao :) Dogovorio sam i poliranje kompletnog auta samo da ufatim vremena od faxa i felge cu probati sam da ispoliram i leve felge moram.odnjeti da se isprave. :)


Sent from my SM-G900P using Tapatalk

Sent from my SM-G900P using Tapatalk
 
Top