VW Phaeton 6.0 W12 450ks 4x4 Quattro Long

VW Phaeton 6.0 W12 450ks 4x4 Quattro Long

Tko kaže da su obustavili proizvodnju zato što ne valja auto? Je li znaš koliko je dugo na tržištu ? Ne donosi profit ali služi kao podizanje VW-ovog imidža bez obzira na top premium marke koje su dio koncerna.
Pored Audija A8, Mercedesa S ili BMW-a 7 nema nikakve šanse kada je u pitanju imidž većine kupaca a to je osim tehnologije i luksuza najveći faktor zbog kojeg se kupci odlučuju na tu klasu automobila. Ja osobno ne bih kupio nijedan od njih jer mi se ne sviđaju tako velike limuzine ( osim Maseratija Quattroporte).
A ove izjave da ne valja, da je smeće, sranje itd su baš djetinjaste. Npr, meni su svi Golfovi TDI i Passati TDI čisto sranje. :D
 
Član
Ma ovo je i auto i mašinerija samo takva, ali je samo za nekog jebeng direktora ili veleposlanika i njegova 2 najbliza suradnika. Nama obicnom puku je samo lijepo ga viditi i to je to, a dalje od toga me ni ne zanima, jer kao sto rece kolega iznad treba dobro isprazniti dzep za lezaj prominiti, a kamoli dizne, elektronski kvar ili nesto.
 
Član
Ne kontam samo poentu teme, sta sad svaki put treba otvoriti temu kad se na piku pojavi auto od 400+ks?
 
Zar nije smisao offtopic diskusija bas ovakve teme..lik jednostavno pitao sta ko misli o njemu i to je to...
Moje misljenje...pregolema masina za nase terene...ostale karakteristike ne treba nabrajati...vecina bi voljela samo probati ovo auto a kupiti vjeruhem da nebi vecina
 
Top