Dragon Garage : YouTube kanal o autima

Dragon Garage : YouTube kanal o autima

Krenulo me nesto sa ovim džepnim auticima u zadnje vrijeme :) Danas na testu sam vozio VW Lupa, najmanji autic iz VW grupacije koji iako ima onako umiljate linije, kada dodje vrijeme za odravanje i popravku zna da pokaze svoje zube pa nije ni cudo sto su ga nazvali LUPO (u prevodu na latinskom VUK) :) Vise i svemu pogledajte u video klipu :)
 
Danasnji vlog ce biti mix svega a fokus ce biti na ugradnji adaptera za komande na volanu u Edinom Grande Puntu. Princip kod vecine je jako slican tako da moze biti korisno mnogima. Pored toga Proho nam je bio jako inspirisan Edinim drustvom pa smo se ismijali da valja. Sadrzaj je malo mozda i neprikladan ali mislim da ce se vecini svidjeti :) Usput ja sam odma na pocetku klipa naglasio da bas i nije za malu raju i njima bi savjetovao da premotaju na nekih 15stak minuta :)
Uzivajte !
 
Poslije malih autica doslo je vrijeme i da se ja malo raskomotim i uzivam. Na danasnjem testu sam vozio francusku krstaricu Citroen C5 i licno je i mene zanimalo kakav je auto jer sam cuo dosta pozitivnih komentara o njemu. Video je malko duzi jer sam ovaj put snimao na malo drugaciji nacin. Nadam se da ce vam se svidjeti.
 
Nagradna igra moze da pocne :) Imate priliku da osvojite celicne prosirene felge (13x8) sa NANKANG ljetnim gumama za svega 2 Markice ili 1 Euro. Nacin na koji se igramo sam vam objasnio u klipu a naravno ako je nesto nejasno, tu nam je ispod ovog texta mjesto predvidjeno za komentare pa cu vam odgovoriti da vam olaksam ovu igru :) Ja se nadam da vam se ideja svidjela i ako skupimo finu cifru, idemo onda poslije igre sa raznim poklonima. Nagradna igra traje do 20.03.2017. a svake srijede do tada cu izbacivati Update na ovu temu.
SRETNO SVIMA :)
 
Odlucili smo i mi da napravimo malo pauzu i odemo turisticki malo do Zagreba. Naravno nama je i pauza u znaku automobila pa sta god smo radili uvijek se opet sve svelo na isto :D Posjetili smo i neki manji tuning shop i naravno malo hodali centrom Zagreba. Pored svega toga, nas Kruno je otisao na jos jednu dadatnu obuku za poliranje i vratit ce nam se jos jaci i iskusniji :D
 
Kao sto sam i obecao, tu je snimak novog Update-a na GTC-u. Vecina je vec mogla vidjeti u proslom klipu da se naziru neka opasna sjedista, pa evo danas oficionalno i da vidite tacno o cemu se radi. Astra je sada napakovanija za nova sjedala i to ni manje ni vise nego orginal tipkse RECARO "fotelje" :D Mislim da su dosta popravili izgled kabine, samo je jos ostalo da se malo poradti na materijalima i to ce biti top :D Sta vi mislite?
 
Ostao sam vam duzan video o ugradnji xenon kita pa evo da i to ispostujemo. To se sve trebalo ugraditi na moju Hondu, medjutim u medjuvremenu sam je i prodao tako da smo nasli novog pacijenta za operaciju. Proces je jako jednostavan a o vise o svemu naravno pogledajte video klip. Link za kupovinu xenon kita mozete naci na mom drugom klipu gdje sam uzivo otpakivao iste.
 
Poslednja izmena:
Top