Dragon Garage : YouTube kanal o autima

Dragon Garage : YouTube kanal o autima

Krece i jedan novi projekat da malo pustimo Prohu da se psihicki i novcano oporavi :D U ovom vlogu cu vam snimiti novog "pacijenta" koji zeli da svog Punta sredi sto bi mi rekli "DA VALJA" :) U prvom klipu sto se tice tog serijala, samo cu vas upoznati sa vozilom i sta ce se sve raditi u skorijoj buducnosti na istom. Ja se nadam da ce vam se Vlog svidjeti i da vam nece biti tesko da bacite jedan LIKE, Share i da se pretplatite na moj YouTube kanal ako vec niste :p
Uzivajte :)
 
U samoj najavi ne znam sta me prenjelo taj dan da kazem da je ovo prvi francuz na testu, htio sam reci prvi Pug pa nemojte mi zamjeriti :) U pitanju je Peugeot 407 SW sa dizelskim 1.6 HDI motorm od 110KS. Jako velike dimenzije, prostrana unutrasnjost i kvalitetna izrada krase ovu francusku limuzinu, i spada medju najpopularnijim polovnjacima svog vremena. Iako kao sto sam i naveo u klipu, na nasim prostorima nije zastupljen zbog naseg mentaliteta, to ne znaci naravno da je los. Vise o svemu pogledajte u video klipu :)
 
Nastavljamo vlog sa Fiat Grande Puntom, i u danasnjem klipu cemo se baviti malo lakiranjem nekih djelova na istom. U pitanju su bodykit i krov a ostatak nekih finesa nisam snimao jer je to u neku ruku i manje bitno. Pored toga snimio sam na pocetku i malu najavu za nagradnu igru koju planiram organizovati pa cemo i vise o tome pricati i drugom prilikom a vi mi za sada recite vase misljenje o tome. Ja se nadam da ce vam se vlog svidjeti a ako je tako onda nemojte da vam je tesko da podjelite video, bacite LIKE i pretplatite se na moj YouTube kanal :)
Unaprijed hvala.
 
Kratki dodatak na jucerasnji vlog. Nazalost jedan od lakirera je rekao Edi sta imamo u planu da uradimo ali opet se malo naljutio kada je doslo do toga. Ideja je bila super i na kraju smo mu krov ofarbali u PINK :) Naravno nije ostao te boje, ofarban je opet u crno sto ste mogli vidjeti na vlogu.
LIKE, SHARE, SUBSCRIBE!
 
Jos od objave klipa o Kadettu, primjetio sam da ljudi jos uvijek vole da gledaju nase kultne balkanske masine na testu, pa sam danas za vas snimio i legendarnog Golfa prve generacije. Testni model je 1982. godiste i pokrece ga 1.6 dizelski motor od 40KW/54KS. Jos jedna zanimljiva stvar i po mom misljenju jako rijetka opcija jeste i automatski mjenjac koji ovaj testni model posjeduje. Vise o svemu pogledajte u video klipu i naravno ostavite komentar, like i pretplatite se na moj YouTube kanal.
Unaprijed hvala.
 
Ajd brate cesce snimaj ko ce cekati ponedeljak pa onda srijedu lajv pa onda opet petak :D

Sve pohvale !

ps: Ceka se dvojka getaca :D
 
U danasnjem klipu cu vam pokazati kako da ugradite tempomat u novija vozila. Operaciju smo izvrsili na Astri GTC a kod vecine novih auta je jako slican princip ugradnje sve dok imate elektricni gas (da nije onaj sa sajlu) u protivnom to je dosta tezi i komplikovaniji proces. Za vise informacija kliknite na link a ako vam se video dopao, bacite LIKE, Share i pretplatite se na moj YT kanal.
 
Da podjelim i sa vama ovaj snimak gdje nas Doktor za poliranje KRUNO "uŠljaŠtio" ovu opasnu Mecku. Nazalost moje kamere nisu toliko dobre da vam to docaraju kako izgleda uzivo ali mislim da ko se razumije u poliranje, da ce mu uz ove linije koje baca svjetlost sve biti jasno. Nadam se da cu uskoro kupiti i bolju opremu pa da cu popraviti kvalitet snimaka, za sada je ovako :( Po dnevnom svjetlu nemam problema ali mrak, svjetlo i sl je jos veliki izazov za moje kamerice :D Ja se nadam da ce vam se klip svidjeti a ako je tako onda nemojte da vam bude tesko i da ga podjelite :)
 
Eto dosao je i ovaj dan da se Sljivik i ja rastanemo. Druzili smo se malo jace od 5 mjeseci i odlucio sam da je doslo vrijeme za promjenu i ujedno se i pojavio kupac pa smo to sve zavrsili sto bi rekli ugodno sa korisnim :) Sta ce dalje biti jos tacno ne mogu reci ali naravno pratite moj YouTube kanal pa ce te sve saznati iz prve ruke. Video je tu da ostane kao uspomena i da svu raju obavjestim da je Sljivik otisao dalje. Najbitnije je da je u dobrim rukama, momak je stari Hondas i mislim da ce je fino cuvati.
 
Top