Ubacivanje turba na 1.8 66kw monopoint

Ubacivanje turba na 1.8 66kw monopoint

Član
Ekipa moze samo jedno objasnjenje vezano za papire od motora.Znaci to kod nas u hercegovini ne postoji niti itko pita za to i zanima me kako to ide i sto je u biti taj papir od motora.
Ovdje jednostavno kupis motor i svaki prijavljeni mehanicar ti napravi nekakav racun da ti on prodao motor i sa tim radis atest.Naravno taj racun kod majstora je cca 50-100km.
 
Kod nas nazalost u RS ima jebeni broj motora i ako sam dobro skontao da bi se ubacio drugi motor mora se imati racun od motora ili papiri iz auta ako je na bih tablama, ili da se motor carini ali mora biti euro 4 sad valjda. I onda račun od ugradnje i možeš na atest ici.

Sent from my SM-G900P using Tapatalk
 
Član
Pa ima i kod nas broj motora i brat kad je atestirao 1.8t u dvicu uredno su mu unijeli broj motora sa novoga motora.A sto sam govorio vec racun za motor mislim da smo platili 100km kod ovoga majstora i to je sve.
 
Član
Ja vjerujem da da,nedavno nesto po njuskalu trazim i nabasam otpad iz mostara se oglašava i pise uredno salje motore u hr sa racunom.Kasnije saznam od par ljudi da masu toga proda u Hr.
Kod nas ima jedan majstor sto radi to i svi sto rade takve kemije idu kod njega po racun
 
Hvala ti puno :) olaksao si mi sad dosta, videcu onda s ovim drugom od starog sto ima otpad moze li mi izdati racun a ja da nadjem motor :)

Sent from my SM-G900P using Tapatalk
 
Nista od racuna za motor kod ovog drugara moracu traziti dalje :) motor nasao jos da nadjem nekog racun da mi izda i top :)

Sent from my SM-G900P using Tapatalk
 
Član
Ja znam gdje ima kompletnih, ocarinjenih 1.8T motora u Laktasima.

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока
 
Bil mi mogao proveriti od prilike koliko se kreću i koja je cijena ili kontakt u pp da mi posaljes :)

Sent from my SM-G900P using Tapatalk
 
Top