Audi A6 C7 3.0 TFSI ''Exclusive''

Audi A6 C7 3.0 TFSI ''Exclusive''

Član
Otkud sad to, svuda sam cuo a i po testovima da je auto bas za svaki dan odlican, nesto poput 911 turbo.
Lako se upravlja, nije previse nizak, nije lud za odrzavanje, ima prostora, awd i slicno je tacno ali buka transmisije iza glave se ne primjeti odmah ali ako se vozis bas duze ili nakon par mjeseci sa autom, mjenjac je trzav u saobracaju (do duse i svaki mjenjac sa duplim kvacilom je takav nije krivica auta).
Bruka buke i krstanja i klepetanja nije bas auto za svaki dan (ne kakav mu je prosli audi ili taj gs350fsport)
 
Član
a osiguranja, kasko i sl stvari za gtra su sigurno skupi kao i s modeli audija sto je rekao da mu se ne placa....
 
Član
Pozdrav raja!
Nisam bio dugo aktivan vec je prosla godina dana odkako sam prodao Audija A6 i u potrazi sam za novo vozilo od tad.. Poslije Audija sam uzeo Passat B6 2008g. 140KS 2.0TDI, 6000 € kojeg sam odvukao u Bosnu prilicno sam naisao na dobrog 1 vlasnik i samo presao 135 000 km. Jedan poznanik je htjeo passata pa je ga on dole registrovao i sve to odradio.
A ja sam sad sebi uzeo Volvo S40 1.8 benzin 2001g isto jedan vlasnik sa predjenih 120 000 km , 1300 €.

A novo vozilo mi stize u Martu 2018g.

E toliko od mene pa se nadam sledece godine da se vidimo na nekim okupljanima po Bosni :)

:turbo:
 
Član
obavezno je da se kaze koji je model u pitanju, inace ide ban. :D salim se, poznavajuci tebe bit ce nesto bijesno :)
Haha upravu si.. bio sam u planu da uzmem dizela bitdi al nije to to nedostaje bi zvuk benzinca znam da mogu i dizeli da se dorade da se cuje i to dobro pa sam se odlucio za benzinca opet :)
 
Poslednja izmena:
Član
Danas sam imao priliku da ovog plavkana provozam. Testno vozilo Audi RS3 SB 2018g 400 KS. Iako je kisa napolju malo pokvarila uzitak i ljepse slike al nema veze. Svidja mi se zvuk od ovih 2.5T motora bas je poseban. Auto ide ko ludo malo na gas i stoja!

20tp98m.jpg

x35smo.jpg


2qlub87.jpg

30uu4n8.jpg
 
Član
Meni sedan verzija mnogo bolje i uspjelije izgleda, ovaj djeluje ko karavan,pogotovo sa ovim nosacima na krovu, a 2.5 T petak je zvjer od motora.
 
Član
jbg ovo je drk drk, boja mi je like, meni se ne sviđaju ove oem felge jel nemaju konakvnosti fali mi agresivnosti, a ostalo je dream.

ps. kad će kod nasu bih biti testni rs za probati :)
ps2 odgovovr na ps1 nikad :)
 
Član
jbg ovo je drk drk, boja mi je like, meni se ne sviđaju ove oem felge jel nemaju konakvnosti fali mi agresivnosti, a ostalo je dream.

ps. kad će kod nasu bih biti testni rs za probati :)
ps2 odgovovr na ps1 nikad :)

Super mu stoji ova Ara plava sa kristalima boja kad je oblacno je malo tamnija a kad je sunce onda je boja svjetlija i bas se primjete kristali.
A za felge neznam dal su konkava a nemislim a imaju i druge OEM felge nove za ovu novu RS3 a sto kazes imeni su ove rotorke vec dosadile dosta audi modela ima i koristi rotorke bas su ipak popularne. Ija sam imao rotorke na A6 pa poslije presao na Vossen.
 
Pa sta uradi crni selmire proda auto kupi svedsku kantu i sta sad ahahah. Salim se vad hsr du beställt nu för en ? Ili si novi A7 ili A6 nesto tu je sigurno Nije lahko 0ut auto danas velik izbor jest ali su inace malo poskupi automobili danas nije bitno marka i modell svima su cjene skocile
 
Top