Dragon Garage : YouTube kanal o autima

Dragon Garage : YouTube kanal o autima

Jeste nazalost prcat cu ti uzivo :) Davore sutra vozim F-Pace i trazio sam drugog suvozaca. Nisam imao izbora taj dan nazalost, tacnije nisam znao sta me ceka.
 
Član
Ma nije to zamjerka na tebe ni sekunde samo me nervira sto nema blage veze sta prica!
A ja vala kliknem na tvoj video makar me i ne zanimao (view je view) :D
 
Znam Davore vjeruj ja sam ostao ljubazan i strpljiv skroz do kraja. Nema dio kad on vozi. Djevojka je bila samnom i inace ne voli brzu voznju a on se poceo ponasati kao deriste. Imam video gdje on vozi posaljem ti pa ces se tek onda iznervirati :D
 
Član
Znam Davore vjeruj ja sam ostao ljubazan i strpljiv skroz do kraja. Nema dio kad on vozi. Djevojka je bila samnom i inace ne voli brzu voznju a on se poceo ponasati kao deriste. Imam video gdje on vozi posaljem ti pa ces se tek onda iznervirati :D

Posalji raji jbt.:p Napravi jos jedan kanal na yt, pa tu nam objavi. Nakucat cemo ti preglede, ne sekiraj se :D
 
Na red je dosao i obecani video o wooferu tacnije njegovom spajanju i sta trebate gledati prilikom kupovine istog. Ono sto nisam spomenuo u klipu jeste da jos prilikom kupovine obavezno probate/poslusate sve komponente koje kupujete jer pored fizickih ostecenja, ima tu jos dosta nacina da woofer ili pojacalo prestanu raditi a koji nisu u vasoj moci da ispitate u momentu. I jos najbitnija stvar jeste da kupujete od provjerenih ljudi i da ne uzimate robu na nevidjeno recimo dostavom i slicno. Bolje je dati malo vise novca za gorivo i otici uzivo nego da vam audio oprema krasi policu :)
 
Poslednja izmena od urednika:
F- Pace je prvi Jaguarov SUV tako da ovo nije samo za nas nesto novo nego i opcenito na svjetskom trzistu. Testni model je bio jako opremljen a najinteresantnija stavka bar za mene je 3.0 V6 benzinski motor koji pomocu kompresora razvija 380KS! Ubrzanje od 0 do 100 iznosi 5.5 sekundi dok tezina ovog modela "vaga" 1860KG.
Potrosnja (kataloski)
Grad: 12.5l
Otvorena: 7.5l
Kombinovana: 9l
 
Sljivik je opet u fazi rastavljanja ali naravno da bude samo bolji :D Odlucio sam promjeniti osvjetljenje table tacnije km sata u bijelo. Fabricka zuta sijalica je bila pri izdisaju pa se jedva i vidjelo navece, sada je to puno bolje i jasnije sa bijelim diodama. Pored toga, malo sam pricao i opcenito o satovima u drugim vozilima i na sta bi trebali obratiti paznju prilikom zamjene osvjeteljenja u istom.
 
Nova Opel Mokka X je facelift vec postojeceg modela koji su vizuelno znatno uljepsali bilo to da gledate vanjski ili unutrasnji izgled. Jako sam zadovoljan testnom voznjom uz minimalne primjedbe i mislim da ovaj MINI SUV moze lako u isti "ring" i sa vecim iz svoje SUV klase. Pokrece ga dizelski 1.6 CDTI motor od 136KS koji je uparen sa 6-stepenim manuelnim mjenjacem i pogonom na sva 4 tocka. Ubrzanje od 0-100 iznosi 10.3 sec dok je maksimalna brzina 188kmh.
 
U danasnjem klipu cu vam snimiti drugi dio mojih muka sa Hondom i izduvom koji je kako kazu nasi Milicajci preglasan. U neku ruku cu se i sloziti s njima jer je kod mene u kabini dernek kada ga vratim u manju, medjutim mislim da bas i nije za kazne. Nazalost opet nista nisam rijesio tako da cu vjerovatno uskoro snimati i treci dio :D
 
Top