Savjet za auto do 5000km.Clio-Pug206-Polo???

Savjet za auto do 5000km.Clio-Pug206-Polo???

Član
druže mi ti o jednom a ti kontru pa kontru. Clio 1.5 ima probleme (delphi sistem ubrizgavanja) i bježi od toga. Polo ti je kao da se voziš na daski petici, još troklipac... Traži 206-icu 2.0 ili 1.6 i miran si, jedino ostavi da imaš za reparaciju torzije :)
Ma da ja sebi uzimam zna bi sta bih.Kaze da joj se zope ne svidja bas izgledom,vise clio.Koliko je inace popravka tog Delphi sistema?
 
Član
Heheh,ma nije izabrala jos nista,kazem da joj se izgledom vise svidja,naravno ako kazu svi da ga jebe Delphy sistem da joj necu preporuciti uopste. :)


Ovo si ti napisao "Ma da ja sebi uzimam zna bi sta bih.Kaze da joj se zope ne svidja bas izgledom,vise clio." I sta nam sad ostane pezo 206 joj se ne svidja ti joj neces preporucit clia. Znaci kupuje pola sdi, jarane ne znam sto ti ovdje uopste otvaras temu ta cura ne ferma ni tebe ni nas 1 posto dzabe ovdje pisemo uporno a ti vamo pises sta se njoj svidja moze ovako u nedogled. Nek kupi sta hoce ako se pokvari sve se to da popraviti samo je pitanje koliko kosta. I ja kupim sebi auto koje mi se svidja kasnije ulozim u njega para koliko je potrebno.
 
Član
U ovom izboru polo bi mi bio zadnji na listi :D , a ako odluci/s pola prije bi isao na sdi nego 1,4 tdi ...
 
Član
Ne vidim u cemu je problem.Cura radi,zaradjuje svoj novac,i logicno da sebi kupuje auto koje se njoj svidi.Ja joj mogu samo preporuku dati,a na njoj je da bira.Da joj kupujem ja za svoje pare onda bi logicno bila druga prica.Ali najlakse je odmah pametovati.
 
Top