Dragon Garage : YouTube kanal o autima

Dragon Garage : YouTube kanal o autima

Kratki video voznje do Trebevica koju je pred sami kraj prekinula policija :) Sve je proslo ok a takodje nisam ni ja vozio nesto pretjerano brzo jer sam imao pratnju, tacnije moju ljepsu polovicu koja inace ne voli brzu voznju posebno u Civicu koji je ko odskocica loptica :)
 
Član
Hhaaha odma kontaju ti 100 vozis, usput ko planira da ide u sunnyland nek ne ostavlja pored puta pisu kazne xD

Poslano sa mog HUAWEI MT7-L09 koristeći Tapatalk
 
Ipak je 2016. godina pa da snimim i neko auto koje prati ovo danasnje modernije vrijeme u svijetu automobilizma. Radi se o Audiu A3 2012. godiste (zadnja serija) sa dizelskim 2.0 TDI motorom od 110KW/150KS.
 
Obecani video sa nedeljnog skupa u Sarajevu. Sadrzaj je kratak zbog loseg osvjetljenja ali sam ipak to snimio da ide uz post koji sam objavio prije par dana :) Jako lijepo druzenje bez divljanja i bilo kakvog narusavanja javnog reda i mira.
https://youtu.be/b_8XbGoz7OQ
 
Na danasnji dan 18.10.2015. godine objavio sam svoj prvi video. Godinu dana kasnije zahvaljujuci naravno vama, raji koja me gleda i prati i prije svega podrzava, dostigao sam cirfru od 2100+ pretplatnika.
Morao sam to sve ispostovati jednim klipom i ja se nadam da ce se ovaj kanal siriti sve brze i brze, s tim da mi je za drugu hiljadu bilo potrebno svega 2 mjeseca. Opet kazem, tematika je teska i nema toliko veliku publiku ali ja mislim da se moze fina cifra skupiti. To je moja zelja, i da sve to dignem na jedan veci nivo gdje cu kroz klipovi pomagati drugima a takodje na taj nacin sto me gledate tako i vi pomazete meni da napredujem i pravim sto kvalitetnije sadrzaje.
Hvala svima jos jednom :)
 
U ovom videu sam pokusao sto detaljnije da vam prikazem kako pravilno spojiti vase pojacalo i woofer i sta vam je sve od zica (kablova) potrebno za taj poduhvat. Ako je nesto nejasno slobodno pitajte, i takodje ako neko ko se vise razumije u audio opremu za automobile i ima neki bolji savjet kako nesto uraditi, naravno neka ostavi komentar. I jos jednom da napomenem, prva i glavna stvar koju MORATE uraditi jeste skinuti MINUS klemu sa akumulatora, i kad sve zavrsiti, spojite i naravno pregledate da li je sve na svom mjestu tek onda na kraju svega vracate klemu nazad na svoje mjesto!
 
Ovaj kratki video je samo za vlasnike Golfa MK4, u kojem vam pokazujem kuda najlakse da provucete instalaciju tj. kablove za vase pojacalo. Takodje mislim da je kod svih vozila slican princip, s tim da neka vozila imaju vec ostavljeno mjesto za dodatne kabove dok kod nekih se mora napraviti. Ovde nisam snimio kako se skida plastika kod nogu vozaca jer tu su samo 2 sarafa i ostalo ide samo od sebe. Takodje sa druge strane gdje provlacite cinceve i remote, potrebno je skinuti pretinac da bi mogli lakse to sve odraditi. Isto tako veoma lagan posao, pretinac drzi 6 sarafa kada ga otvorite i ne morate do kraja izvuci jer ga veze i 7 saraf ispod centralne konzole gdje se nalazi mjenjac i malo je teze doci do njega tako da moj je savjet da probate malo samo izvuci i provuci kablove iza pretinca. Nadam se da ce vam ovaj video biti koristan :)
 
Uskoro u Sarajevu se otvara ovlasteni prodajni salon Jaguara tako da sam imao priliku i cast da provozam neke njihove top modele. Za sada sam uradio video modela XF koji se svrstava u njihove najvece limuzine a slag na tortu jeste da su "dovukli" S model koji je bio jako dobro opremljen opremom, a mene je zanimao najvise motor koji ima snagu od 380KS kao i pogon na sva 4 tocka. Vise o svemu pogledajte u klipu.
 
Top