BMW e39-daljinsko zakljucavanje

BMW e39-daljinsko zakljucavanje

Član
Momci ima li neko rjesenje za otvoriti haubu BMW e39?Imam meta system daljinsko.auto stojalo u garazi i izgleda da je otisao akumulator.nemam nijedne brave...ima li bilo kakvo rijesenje bez razbijanja.pomoc!!!
 
Ima brava,skines sarafcingerom na vozacevim vratima plastikicu,gdje inace dodje brava,I ispod nje je brava....
 
Član
Sutra cu ti to.a na gepeku ima.ali nece kljuc.isto kao da unutra nesto ima.kao da je slomljen kljuc ili nesto slicno
 
Član
Pokusaj tu bravu na gepeku malo naprskati wd-om ali u unutrasnjost brave jer je moguce da je zapekla jer se ne koristi cesto
 
Član
Gepek kada budeš otključavao probaj ovako odradit ključem: Lijevo-desno-lijevo. Trebao bi otključat. Pročitaj i ovo: http://www.bimmerforums.com/forum/showthread.php?1580480-Battery-is-dead-car-is-locked-HELP! Kod prednjeg lijevog točka imaš kao na slici + terminal, tu možeš prikopčati + sa ispravnog akumulatora, a minus bilo gdje. Jedino ćeš se morati podvući pod auto, al ti preporučujem PRVO SE PODVUCI POD AUTO, SPOJI PLUS KLEMU, PA TEK ONDA KLEME NA PLUS I MINUS OD ISPRAVNOG AKUMULATORA.
 
Član
Hvala momci.sad sam zvao prijatelja jednog.kaze mi da ga podignem naprijed je lako doci do alnasera i da ga skopcam.
 
Član
To je to što sam pisao, samo dobro pazi kada budeš spajao da spojiš na terminal, na šasiji. Da se ne zajebeš i da ne spojiš direktno i da ti zavrti alnaser. Zato sam i pisao da prvo spajaš na auto pa tek na akumulator, a i zbog ljudi koji će ovo čitati pa da koga auto ne poklopi.
 
Član
Opreza nikad dosta, ako je manuelni, pa u brzini... Opet ponavljam, neko će pročitati, nerazmišljajući može napraviti problem.
 
Prvo skini oba bubrega sa haube, sajlu za suvozačevu zakačku možeš odmah dohvatiti, gurneš bužir ili povučeš. Za vozačevu stranu uzmeš lampu i svijetliš, ona ide iznad fara, treba ti nešto duže da bi napregao bužir i nju otvorio i vo-ala otvorena hauba :D
 
Top