Član
VW KLUB SRBIJA I LAKEAUTO TRADE
Vas pozivaju na zajednicko druzenje !!! 16.04.2011. u Čačku. Bulevar oslobodioca bb
Skup pocinje u 10h i obuhvata veoma zanimljiv sadrzaj kao i specijalne goste VW kluba iz Bugarske i Crne gore!
Takmicenje u Stylingu, DB-Dragu !!
Test voznje: Passat b7, Golf VI, Polo, EOS
Nagradne igre, kao i jos dosta zanimljivih iznenadjenja !!!
Skup traje do 17h a zatim VW klub nastavlja put Zlatibora...
SMESTAJ na Zlatiboru za one koji se odluce je u vili Stikic, i kosta 6e + boravisna taksa 105 din. Bili smo tamo i prosle godine, odlicne su sobe, plus imamo rostilj i bastu ispred, stvarno je prelepo.
Evo mape gde se nalazi LAKE AUTO, gde ce i biti skup:
Ja bih licno pozvao sve ljude dobrog raspolozenja koji voze VW ili bilo koji auto iz VAG grupacije na odlicno druzenje
Ocekujemo 10-ak auta iz Crne Gore, kao i nekoliko auta iz bratskog kluba iz Bugarske. Pa mislim da ni vi iz BiH-a ne biste smeli da zaostajete, jer koliko sam video, ima ovde dosta dobrih autica koje bih i rado video uzivo, a i licno se upoznao sa svima vama.
Dakle svi su dobrodosli, a sto se tice smestaja obratite se meni, ali obavezno do kraja marta da biste imali mesto
Takodje mozete ovde da potvrdite svoj dolazak, cisto da bismo imali brojnu evidenciju.
Ako neko ima dodatna pitanja, takodje mozete meni da se obratite. Veliki pozdraVW!