RE: Volvo V40 Turbo
evo neki novi upadate,stavio sam originalne kozne siceve u volva sto mu je falilo,iako nisam ljubitelj koze,danas sam nekoliko puta se uhvatio kako sam skliznuo skroz s nje,zatim ekipa na zadnjoj klupi,jos ako je malo pripita, leta na sve strane,al eto,stavio sam radi estetike i odrzavanja ida popunim tu prazninu u autu,tako da je s tim godistem mislim sad u fullu sto moze biti:icon_biggrin:
i gepekt sam isto odradio,inace je podignut zbog boce plina,na slici dole se vidi samo stiropor kako izgleda,pa sam uzeo speru i presvukao,pa od originala se skoro pa ne vidi razlika:icon_biggrin:
i vozio sam u subotu SR po prvi put,iz auta sam samo izvadio muziku i zadnji naslon siceva tako da se idalje moglo sjediti,a i plin je komplet tu
malo mi nije bas jasno vrijeme bilo,na treningu sam kao mahnit krenuo sa punim gasom i proslajdrao cijelu prvu brzinu,calibra iz iste klase me masala uzme i vrijeme auta bude 16.1 bez reakcije,kontam opet to je fino s obzirom koliko sam proklizavao,kasnije sam na kvalifikacijama vozio s kicom i posao sam bolje,ali kao i u prvoj trci pri saltanju u 3-cu turbo rupa,uzmem kicu za nesto i imam mnogo losije vrijeme nego u prvoj,nemogu se sjetiti koje
[video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sLL8Gzq3Uus&feature=plcp[/video]
zatim zapadnem sa custom na prvoj trci golf 2 VR6 fino olaksan,vozio 16.0 kvalifikacije,i stvarno sam dobro i startao,bez turbo rupe prosao i odvozim mislim najlosije vrijeme,kako ziv nezam:icon_confused: naravno golf me uzeo,s prakinga smo zajedno posli,odmah sam znao da je gotovo,volio bih da me je bar neko drugo zapalo da odvozim jos jednu,al jbg
na 0,47 pocinje
[video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=M1QEs9XSrG4&feature=youtu.be&t=47s[/video]
pokusali smo i prednji sic izvaditi ali nije nam islo,hvala momcima na pomoci,bilo mi ljeno postaviti naprijed nove zimske gume s felgama,al do godine aBd nesto chipa i malo spremnije
inace odlicno druzenje,sva ekipa za 10,sto momci iz banja luke,mostara,neuma i sire
slike su losije,aparat mi je crkao pa ne zamjerite