Udario u kamion, izašao, pa ga pregazilo

Udario u kamion, izašao, pa ga pregazilo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na južnom traku autoceste Zagreb-Lipovac između Okučana i Novske oko 18 sati dogodila se prometna nesreća nakon koje je u čudnim okolnostima poginuo državljanin BiH.

60239479.jpg

Naime, 60-godišnji Đ.M. upravljao je automobilom marke Jaguar njemačkih registracija autocestom te se u jednom trenutku zabio u zadnji dio kamiona, piše Večernji list. Vozač kamiona je, kako piše list, izašao iz vozila misleći da mu je pukla guma i tek je tada primijetio smrskani Jaguar koji se prednjim dijelom podvukao pod kamion. 'Pomogao sam vozaču da izađe iz vozila, a potom sam krenuo pomoći i njegovoj suvozačici (supruzi Moniki M., njemačkoj državljanki). Za to vrijeme vozač Jaguara je prešao na sjeverni kolnički trak. Jedno vozilo ga je izbjeglo, ali drugo kojim je upravljala vozačica, ga je udarilo i usmrtilo', prenosi riječi vozača kamiona Večernji list. Sve okolnosti nesreće još se utvrđuju.

BHT Ovisnik
žalost:icon_sad:
il je meni mozak stao il nisam razmui,prvo jaguar zabijen pod kamion i za to vrijeme naleti drugi jaguar pa ga pokupi il kako,nesto mi nista nije jasno

Član
CoL3-99 je napisao(la):
žalost:icon_sad:
il je meni mozak stao il nisam razmui,prvo jaguar zabijen pod kamion i za to vrijeme naleti drugi jaguar pa ga pokupi il kako,nesto mi nista nije jasno

Neeee..jaguar se zabio u kamion,pri tome vozac kamiona mu pomogne da izadje i onda naleti neka "vozacica" i pokupi vozaca jaguara.

RIP

Član
A mozda je i hteo da se usmrti pod tockovima, prvo pokusao da se zabije u kamion, posto mu nije uspelo, ode lepo na suprotnu stranu i tamo zavrsi poso...U svakom slucaju, sumnjivo je to :icon_confused:

BiT

Član
Ccc, koji peh.
Sigurno je jadan bio osamucen i potresen od sudara i odlutao na ulicu.
Ipak je star covjek bio, a dobro je podletio pod kamion, moralo je zadobiti neki udarac.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.