Sarajevo Humanitarna izložba automobila (foto dado style)

Sarajevo Humanitarna izložba automobila (foto dado style)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svima evo mene stigo kući pa da kažem par rječi....što se tiče događaja tj same izložbe automobila i organizacije ovim putem čestitam momcima i djevojkama i posebno Madzidu svaka čast sve je bilo bez greške meni osobno je bilo extra i bilo mi je drago što sam mogao biti dio svega i donirat novac a i ostali momci su dali sve od sebe i nadam se da se prikupila solidna svota novca....ovim putem želim zahvaliti svim gledateljima tj publici koji su glasali za mene tj za moj auto da nije vas nebi danas dobio 3 mjesto iskreno hvala svima od srca drago mi je da cjenite moj rad trud i ostalo uglavnom da nedužim lijep pozdrav svima i vidimo se uskoro na nekoj drugoj manifestaciji...

par slika od mene :cool:

Legend
heh dobre slike postavit cu i ja nekoliko...
sto se tice manifestacije,respekt momcima,predobro organizovano:cool:
fin ti ovaj golf dado:icon_biggrin:

legionar je napisao(la):
Sta fin, ODLICAN ;)

heh drug nemože biti ni u kojem slučaju ljepši od tvog tvoja golfara je unikat rjetki su onakvi a ovo je manje više stanard postalo svaka dvica ista tj malo se moja s vana razlikuje od drugih jer imam neke svoje didje al karman je karman

Član
Extra sve bilo, organizacija je do jaja bila, sve nam gotiva bilo, Mazdidu i ostalima svaka cast na trudu i organizaciji, Deji manijaku sto je ubio gume ko macku, malog debelog djecarca natjerao da koci nogama po tapacirungu i ekipi sto su skoro svi bili extra raspolozeni... :cool:

baš tako sve extra a dejo dejo živa leganda ekipa također extra s moje strane sve pohvače za svakoga vidimo se opet uskoro :cool:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.