emirEX_sa je napisao(la):zbog razlicitog kompresionog odnosa potice i razlika u potrosnji. dizelski motori rade na velikoj kompresiji sa malim hodom klipova sto je u sustini i razlog male potrosnje dok kod benzinaca je i hod klipa veci s cim dolazi i veca potrosnja.
GTI FAN je napisao(la):emirEX_sa je napisao(la):zbog razlicitog kompresionog odnosa potice i razlika u potrosnji. dizelski motori rade na velikoj kompresiji sa malim hodom klipova sto je u sustini i razlog male potrosnje dok kod benzinaca je i hod klipa veci s cim dolazi i veca potrosnja.
Mislim da nisi u pravu,dizel ima veci kompresiski omjer da bi doslo do samozapaljenja i zato ima veci hod klipova i sporije se vrti,veci krak na radilici , manji broj okretaja i posljedicno vecu tromost i moment.Mislim i da je sporiji broj okretaja motora u minuti takodjer jedan od razloga manje potrosnje.
maleni0606 je napisao(la):GTI FAN je napisao(la):emirEX_sa je napisao(la):zbog razlicitog kompresionog odnosa potice i razlika u potrosnji. dizelski motori rade na velikoj kompresiji sa malim hodom klipova sto je u sustini i razlog male potrosnje dok kod benzinaca je i hod klipa veci s cim dolazi i veca potrosnja.
Mislim da nisi u pravu,dizel ima veci kompresiski omjer da bi doslo do samozapaljenja i zato ima veci hod klipova i sporije se vrti,veci krak na radilici , manji broj okretaja i posljedicno vecu tromost i moment.Mislim i da je sporiji broj okretaja motora u minuti takodjer jedan od razloga manje potrosnje.
Jedan od velikih razloga zasto manje trosi
A nafta je energetski ucinkovitije gorivo od benzina tako da i to igra ulogu
Dobra opcija,pogon sa dusom benzinca i stedljivoscu dizelasa.:icon_biggrin:adams je napisao(la):benzinca i ugradjen plin i usteda sam takva