Al_Galone Član 08.01.2007 #1 Datum i vrijeme: Nedjelja 14.01.2007. u 18:00 Lokacija: Parking kod Vrbanja mosta eto prijave ovde
Al_Galone Član 08.01.2007 #4 Ma nedelja je najbolja,neradni dan a ionako je nekakva bezveze pa da je malo ucinimo zanimljivom
Fiesta_Boy Član 08.01.2007 #7 @Fele-mi se dogovorimo sve fino na PM. @Al_Galone-ako treba mogu ja i kameru da ponesem
emirEX_sa Član 08.01.2007 #10 xr4iboy je napisao(la): aj moze a zar nije bolje u subotu Kliknite za proširenje... Ja mislim da ne moze u subotu jer ti je subota rezervisana za clanove amk pungas
xr4iboy je napisao(la): aj moze a zar nije bolje u subotu Kliknite za proširenje... Ja mislim da ne moze u subotu jer ti je subota rezervisana za clanove amk pungas
emirEX_sa Član 08.01.2007 #11 Eh j*** ga nemam kameru a ni fotoaparat barem onaj digitalni. Ali mozda mognem posuditi
Fele Putovanja.ba Administrator 08.01.2007 #12 Ma nije frka za kameru, jedna je dovoljna samo da se zabiljezi taj historijski dogadaj, jer ce to nasi unuci ucit u skoli Sad zasad 5 plus edo, znaci 6.
Ma nije frka za kameru, jedna je dovoljna samo da se zabiljezi taj historijski dogadaj, jer ce to nasi unuci ucit u skoli Sad zasad 5 plus edo, znaci 6.
Fiesta_Boy Član 08.01.2007 #13 mashala,nego Fele napravi spisak ko ce sigurno doci,pa ces ga dopunjavati kada se budu novi clanovi prijavili
mashala,nego Fele napravi spisak ko ce sigurno doci,pa ces ga dopunjavati kada se budu novi clanovi prijavili