po ovo j prici ja kontam na taj senzor temperature da je otisao-ne pokazuje tacne vrijednosti.. ili ''zastopa''tictac je napisao(la):ehhh ovako:imam problema sa pregrijevanjem moga a3,vec 2 put mi se desava da gubi vucu i onda moram stati da malo ohladi da bi mogao nastaviti,juce mi se to desilo nakon predjenih oko 70-80km a pokazuje mi normalnu temperaturu..
strucnjaci sta mislite,nisaam neki expert za ovo
adams je napisao(la):po ovo j prici ja kontam na taj senzor temperature da je otisao-ne pokazuje tacne vrijednosti.. ili ''zastopa''tictac je napisao(la):ehhh ovako:imam problema sa pregrijevanjem moga a3,vec 2 put mi se desava da gubi vucu i onda moram stati da malo ohladi da bi mogao nastaviti,juce mi se to desilo nakon predjenih oko 70-80km a pokazuje mi normalnu temperaturu..
strucnjaci sta mislite,nisaam neki expert za ovo
Sanky_GTI je napisao(la):Sumnjam da je do pregrijavanja, kad se auto pregrije, tada prokuhava i izbacuje vodu, to do 90 je normalno to mu je radna temperatura, barem koliko sam ja upucen
Limp je napisao(la):nema to veze sa pregrijavanjem, nego tebi gubi vucu odnosno baca u safe mod pa kad ga ugasis pa upalis on opet radi...
Limp je napisao(la):kazem ti baci ti u safe mode i onda kad stanes i ugasis ga, on se resetuje i opet vozis dok ne prepozna komp gresku i baci u safe mode opet... idi na dijagnostiku pa vidi kakvih gresaka ima zabiljezeno u memoriji...
Limp je napisao(la):to to cim osjetis da je izgubio vucu(turbina ne radi) ti stani ugasi pa upali i vidi ako onda opet ide onda baca u safe mode...