problem sa golfom

problem sa golfom

Član
rijec je o golfu 3 93'god. 1.4 benz,preko noci izvuce cjelu struju,ujutro dodjem da upalim ne moze,u zadnje vrijeme sam poceo skidat klemu s akumulatora preko noci da bi mogo upalit,auto vec bilo kod 5 "majstora",niko nije mogo naci gdje vuce,mora bit neki veliki potrosac al ne mogu ni ja da nadjem,klemu kad stavljam ujutro zavarniči i to dobro,help :icon_cry:

Eh kume, tesko ce ti iko ovako rec sta tacno vuce. Savjet, skini plusnu klemu, uzmes brifer, onaj "hepek" :D skopcas na klemu, a brifer na stubic od baterije i onda mora brifer svjetliti. Onda vadis 1 po 1 osigurac i gledas kako brifer reaguje, dal se svjetlost smanjuje eventualno da se ugasi. Eh, kad se smanji odnosno ugasi kad izvadis osigurac, samo moras provjeriti za sta sluzi taj osigurac i znat ces sta ti vuce struju :D, pozz ;)

Član
u mene je tako bilo na mercedesu prosle zime..ujutru nema tog boga da upali a akumulator je bio pod garanicjom odnesem im i nakon par dana zovu,,kazu akumulator ima tvornicku gresku..i daju mi novi i od tad nikakvi problema...pa predlazem ti da pogledas akumulator...pozz ;)

Član
@sanki - probat cu nesto tako ;)
@sahman -3 nova akumulatora promjeno za mjesec,mislio sam i ja,al nije[/align]

Član
problem rijesen,relej od pumpe goriva je jebavo stvar
w27-relej.jpg
[/url][/img]
hvala drugovi,moze lock :cool: