Z Zastava u srcu Član 05.02.2009 #1 Ja sam Nedim iz Sarajeva,još uvijek ništa ne vozim,ponekad Astru kad se babo smiluje:icon_smile:i to je to...
Ja sam Nedim iz Sarajeva,još uvijek ništa ne vozim,ponekad Astru kad se babo smiluje:icon_smile:i to je to...
z3k4 Član 05.02.2009 #3 dd i bnn ali neka je zastava u srcu da nije u pitanju crveni koral kada je rijec o zastavi
Z Zastava u srcu Član 05.02.2009 #4 z3k4 je napisao(la): dd i bnn ali neka je zastava u srcu da nije u pitanju crveni koral kada je rijec o zastavi Kliknite za proširenje... AKOBOGDA biće crveni koral :icon_smile:sve je spremno,samo motor i crveni,ma može bilo koja boja samo da nije plano truho Koral 55
z3k4 je napisao(la): dd i bnn ali neka je zastava u srcu da nije u pitanju crveni koral kada je rijec o zastavi Kliknite za proširenje... AKOBOGDA biće crveni koral :icon_smile:sve je spremno,samo motor i crveni,ma može bilo koja boja samo da nije plano truho Koral 55
duleprof Član 05.02.2009 #13 Dobro došao Jugo se do nedavno proizvodio mislim da je u 2008 prekinuta proizvodnja .