Polo stopke

Polo stopke

Član
Pozzz all...

Imam jedno pitanje gdje bi mogo nabavit fine stopke za polo 2n6 :icon_question: I koliko kostaju ako neko zna (u sarajevu) :D

Evo nekih slikica... Volio bi nesto na taj fazon..

3exl1.jpg

2sbldhz.jpg

Hvala unaprijed :D :123: :123: :123:

Član
prvo cu te ispravit, da ubuduce znas koji auto vozis. Polo 6n2 mu je zvanicna oznaka, a ne 2n6:D

ove prve stopke su grob po meni, ove druge tu i tamo. Ovdje u BiH je pravo tesko naci bilo kakve stopke, pa cak i originalne je nove tesko kupiti, ovaj redizajnirani model je u kurcu sto se dijelova tice. ako se nadje sta na otpadu to i jeste. Moja ti je preporuka da gledas po ebay ili da vidis kod madzida ili u taxi baru da narucis, pa da ti to oni rijese

Član
ArminM je napisao(la):
prvo cu te ispravit, da ubuduce znas koji auto vozis. Polo 6n2 mu je zvanicna oznaka, a ne 2n6:D

ove prve stopke su grob po meni, ove druge tu i tamo. Ovdje u BiH je pravo tesko naci bilo kakve stopke, pa cak i originalne je nove tesko kupiti, ovaj redizajnirani model je u kurcu sto se dijelova tice. ako se nadje sta na otpadu to i jeste. Moja ti je preporuka da gledas po ebay ili da vidis kod madzida ili u taxi baru da narucis, pa da ti to oni rijese

Ma joj brate brkam ja to 6n2 2n6 tek sam se probudio kad sam stavljo temu.. halalite hahah :D

E jbg ja trazim odavno te stopke.. sve kontam negdje ce naletit ali slabo. Ma te su stopke super vidio sam na jednom polu jos tamnije auto odlicno izgleda bgm.. tako na slici mozd anisu nesto aliuzivo extra!!!