Kuka se reže ostaje ona fina cjevčica iza karambloke (nek se nađe za nedaj bože odpozada) a i akobogda ide na farbanje za 10-tak dana u red bull plavu metalic akobogda. Biće malo izvlačenja obrva, karambolke (donji, gornji dio) u boju auta, retrovizori isto, pa vidjećemo, malo me more istrošilo da se nadje gdje kakva maska od dvojke da se stavi i ako igdje nadjem onaj prednji spojler što mi stari skrši.nismo je napisao(la):maca dobar projekat, ne zuri samo lagano, nek je s srecom...
PS skini ovu kuku
damko je napisao(la):Cime si ovo farbao instrument tablu? Meni licno je ovo previse "kicasto" ali eto....samo da je kvalitena boja da se ne pocne guliti......Bolje da kupis od dvojke citavu instrument tablu i da nju stavis.
nismo je napisao(la):i ja sam primjetio instrument tablu al nisam mogao komentarisati slabe su slike.....daj slikaj malo bolje
dadao_style je napisao(la):polako dalje sa stilom i možda bude nešto od njega u svakom slučaju dobar početak samo nemoj pretejerat i naravno kao što svi kažu skidaj kuku nije kameno doba