Passat 3BG Black E. UPDATE

Passat 3BG Black E. UPDATE

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
evo nesto o mom novom passatu,
godiste 06/2003
motor 74 kW/101PS
Brillant Crna Metallic
Alu felge 15 dosle sa njim
veoma dosti dodatne opreme.....to je samo pocetak tek sam ga kupio vozi se ko lud nije ni cudo kad je stojao u njemackoj kod covjeka od 2007 u servisu na prodaji i cekao mene.....planiram uciniti nekad u buducnosti kada se bude opet imalo para nabaciti vece felge angels eyes farove led stopke xenone,muziku da ubacim,malo enterijer promjeniti al za to sve mi treba dosti dobre i velike VOLJE ...sala mala treba novca ali nace se kad se moglo za auto moze i za dodatke....

[attachment=28428]
[attachment=28429]
[attachment=28430]
[attachment=28431]
[attachment=28432]
[attachment=28433]
[attachment=28434]

Član
RE: Passat variant

Fino ocuvan Passat:cool: Koliko je presao?
De mi reci, kako planiras na 165KS Chip:icon_question:

OggyBoy je napisao(la):

nisam ni planirao no sam kontaktirao jednog covjeka preko neta i moze povecat ili na 130-140 i na 165.....a mora se mijenjati elektronika motora i izkodirati pa zatim cipovati tako kaze covjek koliko je istina ne znam

passat2003 je napisao(la):
OggyBoy je napisao(la):

nisam ni planirao no sam kontaktirao jednog covjeka preko neta i moze povecat ili na 130-140 i na 165.....a mora se mijenjati elektronika motora i izkodirati pa zatim cipovati tako kaze covjek koliko je istina ne znam

mislim jesam u planu ali koliko bude moglo kaze covjek moze do 165 ks

Član

dobar passat,boja lijepa,karavan,stvarno prelijep,sve u svemu extra,zelim ti puno srece,i puno predjenih kilometara bez kvarova naravno;)

almir_20 je napisao(la):
evoooo jos jednog :cool: super auto, zelim ti srecu u daljnjem radu i puno km

ma necu ha puno cipovat ima tu jos opcija ....heh cip do 165 KS filter ovo ono....

almir_20 je napisao(la):
evoooo jos jednog :cool: super auto, zelim ti srecu u daljnjem radu i puno km

bice puno km koliko nam to dozvole nasi putevi vec je spusten tako da ga i ne vozim svugdje ...

audi sc je napisao(la):
lijep passat pravo....

:icon_smile::icon_smile::icon_smile:
kad pasat nije bio lijep....

ArminM je napisao(la):
dobar passat,boja lijepa,karavan,stvarno prelijep,sve u svemu extra,zelim ti puno srece,i puno predjenih kilometara bez kvarova naravno;)

sve u svemu passat je extra kao sto sam kazes boja stima felge stimaju oprema stima za sigurnost pri voznji a sto se tice kvarova nadam se nece biti ipak je mlado auto ...:icon_smile::icon_smile::icon_smile:

Član

Dobar je :D
Sto se tice tog chipa nez. bas ali bezzze ti to....imas brate SM-chip tuning i za 200(tako nesto) eura imas 130ks .. ;)

Član

Passat ko Passat odlican je, ko bi rekao da su ono 15", vidi se da je spusten:cool::cool:

M A R E X je napisao(la):
Dobar je :D
Sto se tice tog chipa nez. bas ali bezzze ti to....imas brate SM-chip tuning i za 200(tako nesto) eura imas 130ks .. ;)

sto se tice tog chip tuning to cu najzadnje uciniti ako budem ikako cipovo,

_vwfan_ je napisao(la):
Passat ko Passat odlican je, ko bi rekao da su ono 15", vidi se da je spusten:cool::cool:

tako je ,kad kazem da su 15 na njemu svi kazu to je maleno ba.al kad vide uzivo kaze ma nisu to ba 15 nemoj lagati...ccca sto se tice toga da je spusten to je stvarno malo teze po bosni voziti pogotovo po tuzli,gdjegod krenem moram paziti na rupe jer su nam putevi svi novi.....:icon_rolleyes::icon_rolleyes:

OggyBoy je napisao(la):

presao kad sam ga kupio svega 165000 ni manje ni vise i nije sigurno vracan sat....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.