GOX01 je napisao(la):cijena zadnja za kesh bez zamjena:icon_question:
VW_freak je napisao(la):GOX01 je napisao(la):cijena zadnja za kesh bez zamjena:icon_question:
9300 druze... zadnja.
moze zamjena za VR6 a druze na satu je 118000 km oginalnih zvuci nevjerovatno al je tako:icon_smile:Armin_tz je napisao(la):VW_freak je napisao(la):GOX01 je napisao(la):cijena zadnja za kesh bez zamjena:icon_question:
9300 druze... zadnja.
jel moze neka zamjena...i koliko je presao?
VW_freak je napisao(la):moze zamjena za VR6 a druze na satu je 118000 km oginalnih zvuci nevjerovatno al je tako:icon_smile:Armin_tz je napisao(la):VW_freak je napisao(la):GOX01 je napisao(la):cijena zadnja za kesh bez zamjena:icon_question:
9300 druze... zadnja.
S84 je napisao(la):onda je moja alfa 2001. god jucer izasla iz tvornice i kosta 20.000 ako je ovo ko novo i 9300..( izvinjavam se svima na OTu al moro sam... )
GaaZDA_VR6 je napisao(la):VW_freak je napisao(la):moze zamjena za VR6 a druze na satu je 118000 km oginalnih zvuci nevjerovatno al je tako:icon_smile:Armin_tz je napisao(la):VW_freak je napisao(la):GOX01 je napisao(la):cijena zadnja za kesh bez zamjena:icon_question:
9300 druze... zadnja.
druze imam ja ventu 1.6
ali da nadjes vr6 to bi bila fantazija u bih
stvarno bih licno volio da se neko javi sa ventom vr6 origigi da je ali tesko
IMA LI SERVISNU KNJIGU SA PECATIMA ITD 118 NEMOGUCE ALI NIKAD SE NE ZNA I MALO JE POSKUP POSTO JE BENZINVW_freak je napisao(la):moze zamjena za VR6 a druze na satu je 118000 km oginalnih zvuci nevjerovatno al je tako:icon_smile:Armin_tz je napisao(la):VW_freak je napisao(la):GOX01 je napisao(la):cijena zadnja za kesh bez zamjena:icon_question:
9300 druze... zadnja.
Gdje si ranije bio...pa da vidis vr6 vento...GaaZDA_VR6 je napisao(la):VW_freak je napisao(la):moze zamjena za VR6 a druze na satu je 118000 km oginalnih zvuci nevjerovatno al je tako:icon_smile:Armin_tz je napisao(la):VW_freak je napisao(la):GOX01 je napisao(la):cijena zadnja za kesh bez zamjena:icon_question:
9300 druze... zadnja.
druze imam ja ventu 1.6
ali da nadjes vr6 to bi bila fantazija u bih
stvarno bih licno volio da se neko javi sa ventom vr6 origigi da je ali tesko
GOX01 je napisao(la):IMA LI SERVISNU KNJIGU SA PECATIMA ITD 118 NEMOGUCE ALI NIKAD SE NE ZNA I MALO JE POSKUP POSTO JE BENZINVW_freak je napisao(la):moze zamjena za VR6 a druze na satu je 118000 km oginalnih zvuci nevjerovatno al je tako:icon_smile:Armin_tz je napisao(la):VW_freak je napisao(la):GOX01 je napisao(la):cijena zadnja za kesh bez zamjena:icon_question:
9300 druze... zadnja.
ma vjeruem ti i bolje sto nije dizel sad je beznin djabaluk:icon_smile:VW_freak je napisao(la):GOX01 je napisao(la):IMA LI SERVISNU KNJIGU SA PECATIMA ITD 118 NEMOGUCE ALI NIKAD SE NE ZNA I MALO JE POSKUP POSTO JE BENZINVW_freak je napisao(la):moze zamjena za VR6 a druze na satu je 118000 km oginalnih zvuci nevjerovatno al je tako:icon_smile:Armin_tz je napisao(la):VW_freak je napisao(la):GOX01 je napisao(la):cijena zadnja za kesh bez zamjena:icon_question:
9300 druze... zadnja.
drug nema servisne kad sam kupovao auuto covjek mi govorio da ima servisnu al u kuci i tako sam i zaboravio pitati a auto je kupljen u sarajevu a trebas pogledati pa ces vidjeti!! znam da je mozda puno ima i dizela po toj cijeni al druze svaki ima 250000 na satu lupa na sve strane kontas kad bi probao auto vidio bi da vrijedi svake marke...