BHT Ovisnik
Pozdrav, nekada prije je bila aktivna ovakva grupa ovdje na forumu. U međuvremenu je forum zamro, kao i okupljanja Mostaru. Ali zadnju godinu je Mostar ponovo oživio. Skoro svaki vikend se raja okuplja u sve vecem i vecem broju, sa dosta raznovrsnih vozilica. Najvise pogoduje nadolazeći SR u 6om mjesecu koji bi trebao biti spektakl. Sve se to promovira na FB, kao sto se i dogovora. Stoga sam odlucio napraviti temu u koju cu prenositi najave za okupljanja jer vjerujem, a i znam, da ima raje koja bi s vremena na vrijeme dosla, a nemaju FB da bi na vrijeme znali za okupljanje. Okupljanja su vecinom nedjeljom od 12-13h pa nadalje. Pravio sam davno grupu "pomocna pista Mostar" na FB koja u zadnje vrijeme broji sve vise clanova. Ova malo veca okupljanja biljezim i fotografijama pa kačim, naravno tu budu i neki profi fotografi koji prave odlične fotke. Grupa je javna pa da ne bi redao i tamo i vamo slike ja ću kačiti galerije ovdje. Zadnji skup je bio jučer, po prvi put u Mepas garaži na razini -3. Nisam se nadao tako velikom odazivu,mogu reci da smo zajebali tokyo drift
Uglavnom nadalje cu ovdje obavještavati za svako nadolazeće okupljanje, svi ste pozvani
Uglavnom nadalje cu ovdje obavještavati za svako nadolazeće okupljanje, svi ste pozvani