Nepoznati dio- Golf mk2?

Nepoznati dio- Golf mk2?

Član
Danas sam rovio po dviconiju i nadjoh iza konzole ovu kutiju, u nju spojeno milion nekih kablova. Kad god dam kontakt ovo "kucne", prije nisam ni znao odakle dolazi zvuk. Uglavnom je pod naponom, al veze nemam zasto sluzi. Nisam ni na netu mogao naci nista.

27zggeq.jpg

Član
Da ti cura nije intstalirala kakvu crnu kutiju pa te prati gdje god maknes i sve biljezi tu :D

Član
adi187 je napisao(la):
Da ti cura nije intstalirala kakvu crnu kutiju pa te prati gdje god maknes i sve biljezi tu :D

Vidi jbt, nisam o tome razmisljao. :lol:
Srecom, dvicu sam vozio samo zimus.. tad sam bio miran :D

Član
sub3r je napisao(la):
:lol::lol:

od policajca :lol:
:lol: Rijesavaj se toga,mozda mu je golfa prije 15 godina prodao drug Inspektor iz Italije kojemu je mafija stavila bombu,ali nije eksplodirala.

Član
Odeš fino električaru i izvadiš to... I kod mene je bilo nekih šema, blokada motora i kojekakvih gluposti pa sam otišao električaru i sve mi to povadio... to očito nije standardan dio koji ide u golfa...

Član
sad kad budes golfa prodavao napisi da je to dodatna oprema za mexicko trziste koja motoru daje nevjerovatnih 37ks:D

Član
nije da mi smeta, samo da mi je znati sta je ili za sta je sluzilo, ne planiram vaditi... valjda nije bomba, sad me malo strah sjesti u njega :D

Član
trizex je napisao(la):
Pa mozes li pratiti instalaciju donekle?

Ne moze bez skidanja table. Ako niko ne skonta sta je do vikenda sljedeceg, rasklopit cu pa cu vidjeti do cega sve vodi. Ima kilometar nekih kablova.