Član
Imam donekle ogranicen budzet... uglavnom treba mi auto sa dizel motorom, pozeljan bi bio turbo dizel, i veoma mi je bitno da nemam velikih ulaganja u motor i limariju!
Ukoliko neko ima auto na prodaju ili poznaje nekoga da prodaje pouzdan auto neka me kontaktira na PM il nek spama po oglasu (Roki ce svejedno obrisati )...
U obzir dolaze:
- Golf 2 facelift u sto originalnijem stanju, pozeljan sa petoro vrata;
- Golf 3, bez nekih astro cifri, nisam bas pri lovi da placam hirove naseg mentaliteta;
- Polo 6n, moze i benzinac 1.0;
- mercedes W201... 190D, iskljucivo u originalnom stanju bez spojlera i modifikacija... mada mercedes je zadnja opcija jer za novac s kojim raspolazem ne mogu naci ono sto zelim.
Prekucane divljake lako provaljujem!
Ukoliko neko ima auto na prodaju ili poznaje nekoga da prodaje pouzdan auto neka me kontaktira na PM il nek spama po oglasu (Roki ce svejedno obrisati )...
U obzir dolaze:
- Golf 2 facelift u sto originalnijem stanju, pozeljan sa petoro vrata;
- Golf 3, bez nekih astro cifri, nisam bas pri lovi da placam hirove naseg mentaliteta;
- Polo 6n, moze i benzinac 1.0;
- mercedes W201... 190D, iskljucivo u originalnom stanju bez spojlera i modifikacija... mada mercedes je zadnja opcija jer za novac s kojim raspolazem ne mogu naci ono sto zelim.
Prekucane divljake lako provaljujem!