Group buy gewnidi

Group buy gewnidi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Početnik
Imam neku shemu u austriji,naime radi se da npr mogu dobiti gewinde kw v3 inox line za golfa 4 po cijeni od 610 eura:icon_eek: dok po netu je cijena sve do 2000eura za te gewinde.Sve su stvari nove i iz tuning prodavnice i dodju u fabrickoj ambalazi sa svime sto dolazi i naravn netaknuto je sve.Sistem bi bio takav da bi se uplate vrsile unaprijed a isporuka bi bila u roku od 2 sedmice.Mnogi su poslovali samnom i znaju kakav sam,takodje ako zazivi ovo postavit cu skeniranu licnu i vozacku sa svim podatcima.Ugl prodavnica drzi svasta ali prvenstveno sto se tice gewindi drze kw.Pored gewindi moglo bi se svasta nabaviti i sve su stvari sa tuv certifikatom i extra kvalitete ali da vidimo kako bi bilo sa gewindama.Sve je legalno i bez mutljaze.
Ajde da vidimo kako i sta.Imatel neki prijedlog da ovo tece lakse,neke sheme transporta i sl.Ugl sve se moze iskombinirati ;)
edit:za gewinde za druge marke i automobile kada su u pitanju kw v3 inox line i kw v3 cijene su priblizne ovoj gore navedenoj za golf a svi znamo da je ta marka i varianta krem de la krem medju gewindama i da su cijene normalno izmedju 1000 i 2500 eura.Ugl samo pitajte i piseite a ja sve provjerim sto se tice cijena

Početnik
@kavaz poslaji mi godiste golfa,koji je motor,koliko ks i 2 ili 4 vrata
@devil nije niko od rodbine ali frend dobar a moglo bi se rijesiti

Zamolio bih sve koji zele info o tome koliko kostaju za koje auto da odmah postave godiste,koji je motor,konjazu i izvedbu karoserije zajedno sa vrstom pogona prednji/zadnji/sve 4

Legend
pre jeftino za razliku od normala cijene , samo naprijed , jel to trebas jos par ljudi da dobijes te cijene ili samo onako druze ?

to mi nesto smrdi...prejeftino je...
KW var.1 za golfa 2 je oko 700E:icon_question:
a inox var 3 da je tako jeftina...neznam...
Jeli 100% kw da nije kakva dobra kopija?

Početnik
enesss je napisao(la):
pre jeftino za razliku od normala cijene , samo naprijed , jel to trebas jos par ljudi da dobijes te cijene ili samo onako druze ?
Hvala drug
Cijene su na set :icon_eek::icon_biggrin:
Ako bi bilo vise interesanata isle bi jos nize cijene :icon_evil::icon_biggrin::123:

dzinn16v je napisao(la):
to mi nesto smrdi...prejeftino je...
KW var.1 za golfa 2 je oko 700E:icon_question:
a inox var 3 da je tako jeftina...neznam...
Jeli 100% kw da nije kakva dobra kopija?

Stvari su iz prodavnice,dolaze uz certifikate,u originalnoj ambalazi i ja licno cu garantirati za sve to a velika vecina zna i gdje zivim i sve i da sam spreman snositi troskove.
100% sigurno i legalno

Početnik
cowboy_307 je napisao(la):
je li moguće nabaviti samo eibach opruge?

U ovom slucaju ne.Striktno gewinde ;)
Jedino kasnije nekad ako ovo uspije moglo bi se stosta jos po niskim cijenama donijet ali sad zasad samo gewinde.

uuu sujem li ti, ovih dana treba da narucim Ta Technix gewinde, de vidi odma sad pa mi javi koji se jos brenodvi mogu dobit po tako niskim cijenim u odnosnu na "normalne" cijene.

Npr AP racing, Weitec i sl ciji setovi pocinju od 1000 km na dalje "normalne" cijene

i ajde posto za KW vec sad znas, za koliko bi se v1 basic mogao dobit za mog Civica.

Civic 88-91, nebitan je motor, kod svih je isto, cak mooze i za 5. generaciju ako nema za moj, dakle Civic 92-95

Član
ja sam sebi naso gewinde u svicarskoj sva 4 za golfa 2 za 60 km polovne u dobrom stanju i naravno uzeo sam ih trebam namontirati dok ovaj snjeg ode :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.