Imam neku shemu u austriji,naime radi se da npr mogu dobiti gewinde kw v3 inox line za golfa 4 po cijeni od 610 eura:icon_eek: dok po netu je cijena sve do 2000eura za te gewinde.Sve su stvari nove i iz tuning prodavnice i dodju u fabrickoj ambalazi sa svime sto dolazi i naravn netaknuto je sve.Sistem bi bio takav da bi se uplate vrsile unaprijed a isporuka bi bila u roku od 2 sedmice.Mnogi su poslovali samnom i znaju kakav sam,takodje ako zazivi ovo postavit cu skeniranu licnu i vozacku sa svim podatcima.Ugl prodavnica drzi svasta ali prvenstveno sto se tice gewindi drze kw.Pored gewindi moglo bi se svasta nabaviti i sve su stvari sa tuv certifikatom i extra kvalitete ali da vidimo kako bi bilo sa gewindama.Sve je legalno i bez mutljaze.
Ajde da vidimo kako i sta.Imatel neki prijedlog da ovo tece lakse,neke sheme transporta i sl.Ugl sve se moze iskombinirati
edit:za gewinde za druge marke i automobile kada su u pitanju kw v3 inox line i kw v3 cijene su priblizne ovoj gore navedenoj za golf a svi znamo da je ta marka i varianta krem de la krem medju gewindama i da su cijene normalno izmedju 1000 i 2500 eura.Ugl samo pitajte i piseite a ja sve provjerim sto se tice cijena
Ajde da vidimo kako i sta.Imatel neki prijedlog da ovo tece lakse,neke sheme transporta i sl.Ugl sve se moze iskombinirati
edit:za gewinde za druge marke i automobile kada su u pitanju kw v3 inox line i kw v3 cijene su priblizne ovoj gore navedenoj za golf a svi znamo da je ta marka i varianta krem de la krem medju gewindama i da su cijene normalno izmedju 1000 i 2500 eura.Ugl samo pitajte i piseite a ja sve provjerim sto se tice cijena