Član
erol_brcak je napisao(la):Jao civica majko draga :icon_eek:
erol_brcak je napisao(la):Jao civica majko draga :icon_eek:
erol_brcak je napisao(la):Lov2xlr8 i Pike na kafici (soku zapravo) :icon_biggrin: i neke ko trkice do Remexa,Golfom sam znaci odusevljen,ide,izgleda,lezi,zvuci sve za 10
( i ne kazem ovo zbog usluge koju mi cini stvarno je Golf toliko dobar da cu cak i promijeniti misljenje o vw-u jbt) YES, so true
erol_brcak je napisao(la):Lov2xlr8 i Pike na kafici (soku zapravo) :icon_biggrin: i neke ko trkice do Remexa,Golfom sam znaci odusevljen,ide,izgleda,lezi,zvuci sve za 10
( i ne kazem ovo zbog usluge koju mi cini stvarno je Golf toliko dobar da cu cak i promijeniti misljenje o vw-u jbt) NOT
mercedes_124 je napisao(la):bgm ja nisam nikog a volio bi bar nekog da upoznam:icon_biggrin:
RCat je napisao(la):erol_brcak je napisao(la):Lov2xlr8 i Pike na kafici (soku zapravo) :icon_biggrin: i neke ko trkice do Remexa,Golfom sam znaci odusevljen,ide,izgleda,lezi,zvuci sve za 10
( i ne kazem ovo zbog usluge koju mi cini stvarno je Golf toliko dobar da cu cak i promijeniti misljenje o vw-u jbt) NOT
:lol:
sta su ti nasuli u sok xD
Hehe sad znam ciji je "Cineni" lijepi Golf IVnermin suljagic je napisao(la):vidio Roki actrosa kod zatvora...
GreenDevil je napisao(la):Erol-jesil danas prolazio kroz Spionicu???
ibiza pretice kolonu:lol::lol::lol:
bulex je napisao(la):erol_brcak je napisao(la):Lov2xlr8 i Pike na kafici (soku zapravo) :icon_biggrin: i neke ko trkice do Remexa,Golfom sam znaci odusevljen,ide,izgleda,lezi,zvuci sve za 10
( i ne kazem ovo zbog usluge koju mi cini stvarno je Golf toliko dobar da cu cak i promijeniti misljenje o vw-u jbt) YES, so true
wtf?