bmw e30 kocka

bmw e30 kocka

Član
eh ovako raja da vam predstavim jaranovu kocku..ovih dana je radjeno zatvaranje tablice i postavljanje duboke karambolke,i nova rora:icon_smile: pa evo par slicica kako je radjeno i kad je zavrseno:icon_biggrin:

Član
naprijed je ok,al nazad mi se nikako ne sv idja ovo s tablicom....vwzni lim ste limom doradjivali,ispod maglenki naprijed?

Član
fin bimer samo kad ste farbali haubu u crno mogli ste i krov prec...

napisi malo vise podataka o autu...

Član
Got2b je napisao(la):
fin bimer samo kad ste farbali haubu u crno mogli ste i krov prec...

napisi malo vise podataka o autu...

jbga to je bilo u planu..al se predomislili...inace je 86 godiste..motor 1.8 66kw
:icon_smile:

Administrator
kao sto edoze rece naprijed dobar odzada ne ;) nije se trebala tablica zatvarati... nije to za njega ;)

Član
spreda je predobar a sa zada mu nestoji ovo sa tablico ruzno izgleda.daj malo slika unutrasnjosti sta imas joj su planu radit:icon_question:

Član
Ne sviđa mi se što ste tablicu zatvorili ali možda je bolje kad se tablica stavi na svoje mjesto pa popuni malo taj prostor, a kako sluša motor? Ja sam imao takav i dok radi kako treba ok,ali kad krene zezati nema druge nego sve počupati van

Član
dario20 je napisao(la):
spreda je predobar a sa zada mu nestoji ovo sa tablico ruzno izgleda.daj malo slika unutrasnjosti sta imas joj su planu radit:icon_question:

hvala na komentaru..a biti ce slika dok jos fele stignu..ima se svasta nesto jos raditi...biti ce slika :icon_biggrin:

Schumi je napisao(la):
Ne sviđa mi se što ste tablicu zatvorili ali možda je bolje kad se tablica stavi na svoje mjesto pa popuni malo taj prostor, a kako sluša motor? Ja sam imao takav i dok radi kako treba ok,ali kad krene zezati nema druge nego sve počupati van

slusa motor..kad se redovno odrzava mora slusati :icon_smile:

ArminM je napisao(la):
ne znam kako ostali ali meni je ok,sasvim uredi. Fin bimer,sta vise svidja mi se;););)

hvala ti jarane:icon_smile::icon_smile::icon_smile:

Član
za e30 samo originalno je legalno ovo ostalo bljakkk
to sa tablicom je boze sacuvaj ideja a zadnji branik od cega ste to upasovali lici na ništa?
izvini sto sam grub ali e30 ili je M technik ili german look ostalo plastik fantastik alu look je za kategoriju ''onaj '' tuning

Član
Svaka cast drug na radu i to cijenim ako se tebi svidja ok...meni se licno isto nesvidja to sve sa zadnjim krajom, i meni se cini da je to branik od Opel vectre a nista brate od opela nestavljaj na bembaru,to je greh.....ali opet ako se tebi svidja ok...sve pohvale za trud ali nije ispalo bas dobro...

Član
vidi se da imate zelju i radite kvalitetno samo te neke branike i plastike pocupat i M technik nabacit i ima da bude tip top, al neka vas malo na forumu pa ce te skontat sta ide na BMW... A i prvo pravilo estetike nikad nemoj stavljat dijelove na auto koji nisu pravljeni za njega;) jbg mi popljuvasmo, nemojte se ljutit to je za vase dobro nije zlonamjerno. Udji malo pregldaj ima kockica na forumu recimo od bmwscaner-a, ako budete njega pratili nema fule