Fele je napisao(la):Dino niko ne zeli da se dijelimo niti to pokusavamo. Sto se mene tice ja sam uvijek za okupljanje sto veceg broja ucesnika. Al Dino ja nemogu nekoga natjerati da dolazi subotom ako nemoze i zeli nedjeljom. Nisam svojom voljom postavio ovu anketu, nekoliko clanova foruma mi je reklo da je za nedjelju. Stavio sam ovako da znamo do vikenda sta cemo. Jer sigurno ima onih koji su za subotu. Iskren da budem meni je svejedno, ja cu doci svakako.
Pa vidi tamo da ovaj vikend to bude nedjalja, po meni nedjelja je glup dan i uvijek dosadan, i treba ga znati osmislit. Pa smo mogli nedjeljom oupljanja organizovat. Manja je i guzva na cestama, manje policajaca, parking slobodan.
JD. je napisao(la):e ne znam sad jebiga, treba uzet u obzir da se odredjen broj ljudi intenzivno okuplja skoro godinu dana, pa je normalno da se vec znaju dobro
sto ne znaci da druga raja nisu dobrodosla. a jebiga pa necemo sad odredjivati ko s kim smije stati i koliko dugo smije s nekim pricati da ne bi bilo da se neko izdvaja :S
a ne znam da je tako tesko doci na okup i pruzit ruku svima upoznat se progovoriti koju, pa malo pomalo i svi ce se medjusobno upoznati
ovako nista postici necemo jos dugo vremena. samo kontaj znaci da ako se razdvoje okupljanja, 90% raje koja bi trebala biti jedna raja se nece medjusobno prepoznati i pozdraviti na cesti ili kad budemo recimo u Mostaru na Street Raceu, 90% ljudi se nece medjusobno ni pozdraviti a svi iz Sarajeva. i to sve zato sto se nemozemo dogovoriti za 1 termin kad bi se svi okupljali...
to je meni glupo, a da ne pricam o nekim vecim i vaznijim stvarima, organizovanju nekih dogadjaja itd... nista od toga, sto jedna grupa pokusa druga ce omalovazavati i tako u krug