Član
Dok ga jos nisam skinuo da probam provjeriti par stavki, pa bi zamolio nekoga ko se razumije u ove stvari da mi pojasni malo
Prvo sam mislio da mi mjerac ne valja pa sam pokusao na drugo auto i vidio sam da nije greska do njega
kada upalim auto narednih 5 secundi pokazuje 14,6.V pa onda 2 sec pokazuje mi 6,...V, pa opet narednih 5 sec. isto normalno
znaci mjereno na akku i na alt. i isti problem
spojevi provjereni i oni su OK
sada mi ostaje sumnjiv onaj automat il kako se vec naziva na altenatoru,
ali mi nije jasno zasto mi padne na 6,..V ako aku ima svojih 11,.. V??
kada ga ne puni kako se sjecam tada pokazuje akku svojih 11,.. V , ali zasto pada ispod onda ??? ne kontam se u ove stvari ali mi se cini kao da alt sebi povuce iz akku,
sumnjivo mi zasto toliko padne napon,
i kada alt. skinem, cime ga smijen i kako cistiti odnosno na sta moram paziti
i da , gdje vodi dodatno kablo sa altenatora koje stoji pokraj plusa ???
radi se o Golf dvica ali je altenator od francuza od 140 A ,mada do sada nije bilo problema , pojavilo mi se kada su skoro bili minusi na polju
Prvo sam mislio da mi mjerac ne valja pa sam pokusao na drugo auto i vidio sam da nije greska do njega
kada upalim auto narednih 5 secundi pokazuje 14,6.V pa onda 2 sec pokazuje mi 6,...V, pa opet narednih 5 sec. isto normalno
znaci mjereno na akku i na alt. i isti problem
spojevi provjereni i oni su OK
sada mi ostaje sumnjiv onaj automat il kako se vec naziva na altenatoru,
ali mi nije jasno zasto mi padne na 6,..V ako aku ima svojih 11,.. V??
kada ga ne puni kako se sjecam tada pokazuje akku svojih 11,.. V , ali zasto pada ispod onda ??? ne kontam se u ove stvari ali mi se cini kao da alt sebi povuce iz akku,
sumnjivo mi zasto toliko padne napon,
i kada alt. skinem, cime ga smijen i kako cistiti odnosno na sta moram paziti
i da , gdje vodi dodatno kablo sa altenatora koje stoji pokraj plusa ???
radi se o Golf dvica ali je altenator od francuza od 140 A ,mada do sada nije bilo problema , pojavilo mi se kada su skoro bili minusi na polju