8. Vw tuning show Karlovac

8. Vw tuning show Karlovac

Član
vwts_2010.jpg

Obljavljen je sluzbeni datum Vw showa u Karlovcu, imam zelju otici gore nadam se da cu to uspjeti ostvariti, ima li jos raje koja aBd ide gore :cool:

meni je svadba 6 dana prije karlovca ako bude sve po planu prolazim kroz karlovac na medeni mjesec i nastavljam dalje stim da ostajem sva tri dana naravno ako bude sve po planu samo da svadba prodje ostalo je lako :)

Član
ma tko ce popamtit sve,ja tek nakon tjedan dana kad sam na internetu pregledavao slike vidio koliko auta uopce nisam ni vidio.jbga previse alkohola u petak navecer je imalo poljedica u subotu, slab i zamucen vid.
ali neka nadam se i ove godine da ce bit ludnica kao i lani.

Član
golf g60 je napisao(la):
mirso je napisao(la):
Jel striktno samo VW ili prihvataju i braću iz koncerna :D:D

naravno da su svi dobrodosli,lani je bila cijela ergela iz seatclubcroatia
seat.jpg

naravno bilo je i audia dosta

eee super :D...sad će taj juni, vrijeme leti ...de da vidimo ko bi sve išao :cool:

ja sam zainteresovan :smajli14:

Član
dadao_style je napisao(la):
meni je svadba 6 dana prije karlovca ako bude sve po planu prolazim kroz karlovac na medeni mjesec i nastavljam dalje stim da ostajem sva tri dana naravno ako bude sve po planu samo da svadba prodje ostalo je lako :)

Ide i kum s tobom sa svojom hargijom, vas poslij eotpremim u bijeli svijet a ja nazad na balkan :D

tibor987 je napisao(la):
dadao_style je napisao(la):

Ide i kum s tobom sa svojom hargijom, vas poslij eotpremim u bijeli svijet a ja nazad na balkan :D

dogovor je dogovor idemo za karlovac to smo već rješili samo Boze zdravlja