Dragon Garage : YouTube kanal o autima

Dragon Garage : YouTube kanal o autima

Stigao je ponedeljak a i pocetak mjeseca pocinjem sa jednom "zvjerkicom" :) U pitanju je BMW X6 35i sa XDRIVE pogonom i motorom od 306KS!!!
Sada poslije voznje ove masine koja je ostavila jako dobar utisak na mene, imam zelju i da probam 50i motor koji ima stotinjak konja vise :)
 
Na ovu temu sam vec pisao medjutim nije bas ispalo kako sam zamisljao, pa sam odlucio da pokusam i preko klipa da skrenem ljudima paznju i tako dodjemo do osobe kojoj bi urucio ovaj svoj stari racunar. Ako vam nije tesko podjelite video, ili ako imate informaciju na ovu temu, posaljite mi privatnu poruku na grupu ili ostavite komentar ispod videa.
 
Na danasnjem testu sam snimao Merceces ML druge generacije (tacnije trece ako gledamo i facelift modele) sa dizelskim 280CDI motorom od 140KW/190KS. Do sada od svih testova ovo vozilo je ostavilo najbolji utisak na mene a detaljno o svemu naravno mozete pogledati u klipu.
 
Prije svega i u textu da se zahvalim svima na 500+ predplatnika. Nastavljamo dalje a ja se nadam i brze da dodjemo do nekog finog broja i da dovedem ovo na jos jedan veci nivo. E sad sto se tice testa, kisa i lose vrijeme je napravilo svoje, mozda sam uradio malo losije nego inace ali neka se nadje jos jedan kombi medju vozilima da imamo radi komparacije. Vozilo je jako dobro za svoj posao, ja nazalost teretni nisam vozio stalno sam u putnickim pa ako ima neke razlike da neko ima drugacija iskustva neka nam pise u komentarima ispod klipa.
 
Pogledah videove , svaka cast , svaki novi video bolji nego onaj prije, ovaj granturismo tour predobro uradjen, ima takih ''budala'' ovdje isto sa brutalnim masinama.
 
Eto slika, slike su sa firmini stranice od fostla.

Ima ovdje jos sivi m3 chrom foliran, rs3 u safety car i svi su 90% preradjeni sto se tice motora i izgleda sa vana.

Ovaj sivi je kako ja mislim prior design body kit, 650i benzinac sa predobrim zvukom, al koji zvuk ima ovaj r8 to je nesto najjace sto sam u zivotu cuio.

Video sam sam snimio, objasnite paznju na kraju videa kad ode r 8 i nakon 2 sec se cuju :D

Sto je meni barem cool je sto su svi vlasnici opusteni , pridjes pricaju sa tobom i tako, a ne ko neki debili pridjes na metar on kaze sto slikas i tako.





forum 2.jpg
forum 3.jpg

forum.jpg
 
Poslednja izmena:
Na danasnjem testu sam snimao Merceces ML druge generacije (tacnije trece ako gledamo i facelift modele) sa dizelskim 280CDI motorom od 140KW/190KS. Do sada od svih testova ovo vozilo je ostavilo najbolji utisak na mene a detaljno o svemu naravno mozete pogledati u klipu.

posto imamo vec 3,4 godine taj isti ml 280 u familiji, 2008 godista pogledao sam video i pazio na sve detalje sto si ispricao.

sto kazes za motor da previse trosi za njegovu snagu tu si 100% u pravu, nas tesko moze ispod 13, 14 litara da se vozi.

za ove 3,4 godine nismo imali nikakvih vecih problema osim sto smo morali mjenati jednom reifendrucksensor ( senzor za gume ) al to je po meni poznata mana mercedesa, ne samo ml modela.

jedino sto se nebi slozio sa tobom je ovjes, kao vozac je dobro, udobno ,koda plovis ali ako sjedis nazad osjetis bas nekako svaku krivinu, koda se previse hopa , ne znam kako da objasnim, koda ce se svake sekunde prevrnuti.

Nas je sad na 180.000km i prezadovoljni smo!
 
Top