Golf mk4 V6 by Dusanic VR6

Golf mk4 V6 by Dusanic VR6

Član
Pozz ekipa, dugo se nije pisalo, pripremao sam dosta stvari tako da ce trebati jos vremena da se sve slozi kako treba.
Nabavljene nove felge 18" 8,5 ET28 i 9,5J ET18 trodijelne KERSCHER RS, trenutno su u fazi restauracije, nabavljena balans stanga od 4motion za jos spustanja i pripremam zracni ovjes ali za sada necu nista objavljivati dok se ne slozi kako treba.
Evo za sada par slika felgi:
2m7f7ya.jpg

261nlg5.jpg

10s6nau.jpg

2wnbxat.jpg
 
Član
Fantastican auto, malo mi je falilo da kupim isti model prosle godine.. Ide ovo vec u odlicnom pravcu.. Ako nije tajna, koliko ce te kostati ovo zadovoljstvo sa zracnim ovjesom..
 
Član
Hvala, trudim se da bude kao i MK3 mozda malo bolje ;) Za sada je tajna oko Air-a kada se sve slozi i kada proradi onda cu detalje objaviti.... I da ako neko ima V6 prednji lip za prodati neka se javi....
 
Član
Pozzzz
Dosta stvari je rijeseno, montiran je Air postavljene felge, ostalo je jos rijesiti zadnje gume i prednji branik. Trenutno su zadnje gume 225 40 na 9,5j a treba da idu gore 215 35 kao na prednjim felgama, nisam nasao na vrijeme pa sam stavio pozadi sta sam imao :)
Evo slike, one vise govore ;)













































 
Član
Ne vidim da ima tema sa komentarima pa cu ovdje komentirati :D meni sve extra, svaka cast, samo prednji kraj mi je siromašan nekako, možda zato što nedostaje v6 nastavak i jos ovaj GTI znak naprijed nikako ne stoji po meni.. Za prednju masku možeš vrlo lako napraviti vr6 znakić, kolega je pravio TDI znak za masku tako što je uzeo sa golfa 3 onaj što bude nazad i extra taman upadne između rešetki na masci. Evo kako izgleda, tako isto i vr6 možeš napraviti:

hosting image

imagur
 
Član
Hvala, i meni je siromasan naprijed, bas trazim v6 lip ili ako nadjem jubi komplet body kit, svakako moram mijenjati prednji branik jer nije originalan i sav je iskrivljen. Imam VR6 nov zadnji znak od trojke ali bih ipak isao na originalni V6 od mk4 a mozda pokusam i sa njim.
 
Član
Imam jedno pitanje,jesu tebi felge bas 5x100 ili si na adapterima, ako si na adapterima koliko su ti cm nazad a koliko naprijed
Da interesuje me koliko te dosla ova igranka sa air-om tj koliko te love dosao i gdje si uzeo mozes i na pm to poslat ako neces javno da pises.
 
Član
Dobar golf, i mene zanimaju ove felge,gdje si ih kupio koliko su i jesu li mjere fabricke za golfa,inace felge su beton,nisam odavno na cetvorki vidio bolje

Odobreno i poslato od strane Borisa
 
Član
Hvala momci.
Felge su Kerscher RS 8,5 i 9,5J ET48 5x120 od BMW-a. Adapteri su naprijed 20mm nazad 28mm. Kupio sam ih od druga
Kenan Civonasuh iz Zenice lik ima extra fela... Koga zanioma sve oko Air-a neka se javi u pm....
 
Svaka cast za auto, jednom cu sebi napraviti Air, nisam vidio na slikama ali ako nemas ja bi dodao jos 2 elektroventila 5/3, 2 releja i kontroler, za upravljanje preko mobitela, program i sve ostalo sta treba moze se naci na internetu. Takodjer i 2 tipke u auto ako bi se slucajno ispraznila baterija od mobitela :D
 
Član
sve pet nema šta, lijepo ide ova boja felgi na crno, još je i air tu... mada mislim da nisi uspio dobiti candy red, treba to ipak znati lakirati, iako i ovo izgleda i više nego lijepo, ali mislim da je daleko od candy-a :D sretno dalje!
 
Top